Furnizorii Apple vor incepe sa asambleze un nou model low-cost de iphone in luna februarie, conform unor surse din piata citate de presa internationala. Compania incearca astfel sa isi creasca cota de piata, avand in vedere si succesul telefoanelor mai ieftine comparat cu varfurile de lance.

Noul telefon ar putea fi dezvaluit in luna martie. Acesta va fi primul iPhone low cost de la lansarea iPhone SE. Va arata similar cu iPhone 8, din 2017, cu ecran de 4,7 inci. iPhone 8 este inca pe piata, putand fi achizitionat la pretul de 449 euro, in timp ce iPhone SE costa, la lansare, 399 de euro.

Noul telefon va avea Touch ID implementat pe butonul de home, refolosind astfel tehnologia anterioara in locul senzorului de amprenta de pe display. Nu va avea identificarea biometrica a fetei, dar va avea acelasi procesor ca iPhone 11.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri