Astfel, au fost aplicate, progresiv și la nivelul tuturor entităților Orange, măsurile necesare care contribuie la protejarea angajaților și a clienților și la prevenirea unei epidemii. În prezent, nu sunt depistate cazuri pozitive de infecție cu COVID-19 în niciuna dintre cele 3 entități Orange.

Respectând recomandările autorităților, în funcție de specificul de lucru al fiecărui angajat, este recomandat și susținut lucrul de acasă, iar acest lucru se întâmplă deja în mai multe departamente, planul fiind de extindere a acestei măsuri.

Începând de vineri, Orange shopurile stradale vor funcționa după un program redus:

De luni până vineri: 09:00 - 18:30

Citeste si:
Orange Money a depășit 200.000 de utilizatori în România
Orange Money a depășit...

Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Tot ca o măsură de prevenție a răspândirii virusului, este în desfășurare dezinfectarea spațiilor de lucru Orange la nivelul întregii țări.

Încă din luna februarie, angajații care s-au întors din călătorii (personale sau în interes de business) din țări cu risc de infectare cu SARS-CoV-2 au rămas în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, lucrând remote. Angajații primesc în mod constant informari cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în cazul în care exista suspiciunea de îmbolnăvire. De asemenea, s-a impus renunțarea la călătoriile de business, au fost instalate recipiente cu dezinfectant în cladirile de birou și în magazine și se fac informări cu privire la igiena și conduita angajaților”, au transmis oficialii Orange, la cererea wall-street.ro.

Citeste si:
Orange România anunță o cifră de afaceri în scădere cu 2,9% în T1
Orange România anunță o cifră...