Philips România și Fundația Philips vor sprijini prevenția și tratarea afecțiunilor cauzate de noul coronavirus, prin donații financiare și de echipamente medicale către asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Viață.

Philips România și Fundația Philips, cu misiunea de a oferi acces la servicii medicale comunităților dezavantajate prin expertiza, produsele și soluțiile inovatoare Philips, anunță faptul că își unesc forțele. Sprijinul acestora va fi direcționat spre prevenția și tratarea afecțiunilor cauzate de noul coronavirus, prin donații financiare și de echipamente medicale către asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Viață.

Prin donația Fundației Philips, în valoare de 60.000 euro în echipamente și bani, Asociația Inima Copiilor va furniza către spitale monitoare de urmărire a funcțiilor vitale ale pacienților, lămpi UV pentru dezinfectarea suprafețelor și echipamente de protecție pentru medici. De asemenea, vor fi dezvoltate materiale educaționale dedicate prevenției COVID, mai ales în rândul pacienților vârstnici.

“Fundația Philips întrevede necesitatea de a acționa în această pandemie globală, în contextul în care ne confruntăm aproape pretutindeni cu lipsa accesului la sănătate. Prin intervențiile noastre în jurul lumii, completate de expertiza Philips, putem adresa efectele severe provocate de COVID-19”, a declarat Margot Coojimans, Director Fundația Philips.

Philips România a sprijinit deja prin contribuții financiare și Asociația Dăruiește Viață, în demersul de a consolida capacitatea sistemului medical în lupta împotriva COVID-19.

Citeste si:
Philips vrea să crească producția de ventilatoare medicale la 4.000...
Philips are în plan creșterea...

“În calitatea noastră de companie medicală ce oferă tehnologie și soluții, inclusiv unele care adresează lupta împotriva COVID-19, ne-am mobilizat resursele pentru a sprijini sistemul medical,” adaugă Marcin Molin, Manager General Personal Health pentru Philips, Europa de Sud-Est. Sunt mândru de faptul că oamenii noștri fac tot ce le stă în putință pentru a sprijini atât serviciile medicale, cât și pacienții. Încercăm să aducem o contribuție către limitarea efectelor acestei pandemii în regiunile în care suntem prezenți, inclusiv în România. Știm cât de importantă este susținerea sistemului sanitar și a eroilor din prima linie în această situație.”

Contribuția pe care Philips împreună cu Fundația Philips o aduce în România se alătură altor inițiative demarate la nivel global pentru limitarea efectelor COVID-19, inclusiv în China, continentul African sau Italia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
FOTO Spitalul Modular 1 Elias, gata în curând. Dispune de oxigen medicinal
Setari Cookie-uri