Compania Modex a fost acceptată în acceleratorul de business din SUA C5 Accelerate, destinat antreprenorilor care folosesc ultimele tehnologii. Acest program pregătește afacerile pentru dezvoltarea pe piața americană.

Modex este una dintre cele 3 companii alese în această primăvară să facă parte din C5 Accelerate, unde au concurat câteva sute de companii.

C5 Accelerate (C5A) este operat de C5 Capital, un fond de investiții care lucrează exclusiv în ecosisteme sigure de date, inclusiv securitate cibernetică, inteligență artificială și infrastructură cloud. Aflat la a 7-a cohortă, programul de talie mondială, are loc între 4 mai și 31 iulie, oferă peste 100 de ore de cursuri cu instruire, consultații, mese rotunde, workshop-uri și altele pentru scalarea afacerii și obținerea unui impact cuantificabil.

Acceleratorul propune solutii pentru orașele care se confruntă cu riscuri, mai noi sau mai vechi, care le vor pune la încercare dezvoltarea. Securitatea cibernetică este deja o amenințare la adresa serviciilor din orașe. Protecția datelor este o arie de risc majoră pe măsură ce adoptarea tehnologiilor digitale duce la o creștere nemaiîntâlnită a datelor. Schimbările climatice vor accentua problemele existente și vor favoriza apariția altor noi probleme la nivel mondial. Extrem de vizibil în această perioadă este riscul pandemiilor, precum COVID-19, asupra siguranței economice și stabilității viitoare a orașelor.

Citeste si:
Românii de la Modex vor să pună blockchain în ADN-ul băncilor
Modex vrea să pună blockchain...

Companiile care se alătură acceleratorului vor să soluționeze aceste provocări și au operațiuni în întreaga lume, pe 5 continente: Africa, Asia, Europa, America de Nord și America de Sud.

"Pentru mine, ca parte din echipa Modex, echipa care a lucrat timp de 2 ani la proiectul – Modex Blockchain Database (BCDB) – această validare din partea unui mare fond de investiții din Statele Unite reprezintă una dintre cele mai importante realizări de la fondarea companiei noastre, în urmă cu 3 ani. Sunt convins că această recunoaștere implică și o serie de responsabilități pentru noi, dar suntem gata să jucăm în liga mare.", percizează Mihai Ivașcu, CEO și cofondator Modex.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri