Comunicarea reprezintă cheia pentru tot ceea ce există în jurul nostru. De la rețelele de socializare și până la aplicațiile dedicate schimbului de mesaje, toate acestea ne sunt practic indispensabile în zilele noastre și nu ne-am putea imagina viața altfel.

Pe zi ce trece, apar tot mai multe inovații în materie de tehnologie, internet și comunicare, idei excelente din toate punctele de vedere pentru a putea comunica și a ne informa mult mai simplu și mai rapid.

Un foarte bun exemplu este reprezentat de inițiativa unui tânăr din Cernavodă, de numai 17 ani, pe nume Neagu Laurențiu, care a realizat o platformă pe care cu toții ne putem conecta, comunica și împărtăși ideile sau trăirile, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm.

Neagu Laurențiu a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie încă de mic, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru a rezolva problemele oamenilor. De la acest lucru a pornit și ideea de a crea un site prin intermediul căruia orice om își poate transmite mesajul în fața populației întregului glob pământesc, cu doar un simplu click.

Inițiativa acestui elev s-a materializat în Millionmess.com, un fel de mega forum în care orice persoană are posiblitatea de a-și scrie mesajul și de a rămâne în istorie, deoarece mesajele scrise vor rămâne mereu în istorie.

De asemenea, această idee nu numai că este una extrem de bună, chiar originală am putea spune, ci reprezintă și o inițiativă neobișnuită pentru un puști de numai 17 ani. Inițiativa nu se rezumă la transmiterea unui mesaj banal, ci și la adevăratele sentimente și trăiri ale unei persoane, pe care dorește să le împărtășească cu restul lumii.

Dacă doriți să susțineți această inițiativă, postarea unui mesaj pe această platformă costă numai 1 euro, sumă neînsemnată pentru o singură persoană, având în vedere inițiativa pusa la cale de acest elev din Cernavodă.

De asemenea, inițiativa poate fi urmărită și pe rețelele de socializare, pe profilurile care îi poartă numele, Millionmess.

Platforma Millionmess.com reprezintă cu adevărat o idee extrem de bună, este foarte ușor de utilizat, intuitivă și la îndemăna oricărei persoane, indiferent de cunoștințele pe care le are în legătură cu domeniul online.

Comunicarea a reprezentat și cu siguranță va reprezenta pentru totdeauna acel proces absolut indispensabil omenirii. De-a lungul timpului mesajele au fost transmise prin tot felul de modalități.

Ce este clar: online-ul din ultimul deceniu a început să însemne mai mult decât un dialog continuu intre persoane. Mediul online oferă în prezent permanenta posibilitate de a oferi un feedback față de orice informație ne este pusă la dispoziție.

Inițiativa elevului din Cernavodă, Neagu Laurențiu este una demnă de lăudat, în special pentru vârsta sa și are toate șansele să ajungă extrem de cunoscută, cu ajutorul susținerii dumneavoastră.

Platforma Millionmess.com va fi lansată oficial în 5 țări pe 1 August 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri