WhatsApp, Messenger și Instagram vor fi comasate. Cum va arăta cea mai nouă aplicație

Au început deja marile manevre pentru crearea unui superchat care va reuni miliarde de utilizatori. Având în vedere cele 2,5 miliarde de conturi active pe Facebook în luna aprilie, celelalte 2 miliarde de pe WhatsApp și cele un miliard și 300 milioane pe Messenger, putem ajunge la peste 5 miliarde. Evident, fiecare dintre noi are mai multe profiluri și în multe cazuri este înregistrat chiar pe toate cele trei platforme, astfel încât cifra trebuie revizuită în jos. Dar chiar şi aşa, dimensiunea este impresionantă. Excluzând China, va deveni canalul integrat pe care va comunica toată lumea, scrie G4Media.

Menlo Park a început să lucreze la sistemul de comunicații „inter-social” anunțat deja cu ceva timp în urmă la începutul anului trecut. Atunci când Mark Zuckerberg a afirmat că viitorul produselor sale va fi intim, privat, că social media se va muta progresiv din pieţele virtuale în locuri mai restrânse.

Însă nu înainte de 2020. Nu este o coincidență faptul că în ultimele luni au sosit diverse actualizări pentru grupuri şi că recent, au fost lansate Camerele.

Sistemul ar putea permite recuperarea postărilor partajate prin cele două chaturi, pentru a le republica în vreun fel, indiferent dacă pe Facebook sau Instagram. Dar este un drum pentru care în acest moment nu există indicii.

Alte semnale de integrare provin și din partea WhatsApp: dacă deja de mai multe săptămâni este posibilă deschiderea unei Camere pentru a conversa cu până la 50 de utilizatori, tot dezvoltatorul italian și WABetaInfo au descoperit cum Facebook pregătește sisteme care vor permite conversaţii între cel mai folosit chat din lume și platforma mamă.

Citeste si:
7 din 10 internauti romani utilizeaza zilnic serviciile de mesagerie
7 din 10 internauti romani...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

De exemplu, prin construirea unei baze de date partajate care va orchestra și alinia funcționalitatea WhatsApp (dacă un contact este blocat, dacă o conversație a fost arhivată, dacă notificările push sunt activate și așa mai departe) pe Messenger.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri