Sharp Electronics și Corner Solutions anunță un nou parteneriat de distribuție

Sharp Electronics, companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice, își consolidează prezența pe piața românească prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu Corner Solutions, companie cu capital românesc și expertiză în domeniul soluțiilor de imprimare.

Parteneriatul, activ din luna iulie a acestui an, vizează întreaga gamă de produse Sharp ce fac parte din categoriile Soluții pentru documente și Soluții vizuale. Mai exact, noul distribuitor adaugă în portofoliul său imprimante, multifuncționale, soluții software și aplicații mobile pentru gestionarea documentelor și administrarea dispozitivelor Sharp, precum și soluții de afișaj profesional și soluții interactive Sharp.

"Prin acest parteneriat nu căutăm doar să ne extindem volumul de afaceri. Ne dedicăm comercializării de tehnologii unice și inovatoare pentru a contribui la cultura, beneficiile și bunăstarea colaboratorilor noștri. Împreună cu Sharp, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, ne dorim să extindem oferta adresată clienților noștri, asigurând totodată livrare rapidă și servicii de calitate.", a declarat Radu Dumitrevici, Director General al Corner Solutions.

“Provocarea Sharp Electronics este aceea de a crea un echilibru între timpul de lucru și cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de muncă, acasă și în orice alt loc. Produsele de business Sharp pot crește productivitatea, reduce costurile și vă pot deschide noi perspective.” a declarat dl. Rafal Szarzynski - Sales Manager, Europa Centrală și de Est, Sharp Electronics.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri