Telefoane Digi ieftine: ce modele are operatorul telecom cu avans zero

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piața din România, are o serie de oferte la smartphone-uri pentru care nu percepe avans.

În oferta DIGI RCS-RDS pentru telefoane cu 0 lei avans găsim atât modele lansate sub propriul brand, cât și modele ale unor producători precum Motorola, Samsung sau Xiaomi.

Telefoane DIGI cu 0 lei avans: disponibile pentru cei care se portează

Ofertele cu 0 lei avans ale operatorului telecom sunt disponibile clienților care optează pentru portarea din altă rețea la Digi RCS RDS și aleg unul dintre abonamentele compatibile cu această ofertă. De asemenea, în cazul în care varianta portării nu este posibilă, clienții își pot lua respectivele dispozitive achitând un preț întreg care diferă în funcție de abonamentul ales.

Telefoane Digi ieftine: Modelul C2

Digi C2 este un model lansat sub brandul operatorului telecom, care poate fi achiziționat cu 0 lei avans și o rată lunară de 33 de lei în cadrul abonamentelor Digi Mobil Optim Nelimitat 5 euro/luna, Digi Mobil Optim 2 - 2 euro pe lună și Digi Mobil Optim 3 - 3 euro pe lună, de către cei care doresc să se porteze din altă rețea.

Citeste si:
Grupul Digi donează echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro
Grupul Digi donează...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Modelul are un ecran de 6,1 inch LCD HD+, cameră duală 8MP+VGA și o cameră frontală de 5MP. Procesorul este un Quad-Core 2Ghz - MTK A22.

DIGI R2: 0 lei avans și o rată lunară de 45 de lei

DIGI R2 este un telefon lansat tot sub brandul operatorului telecom și poate fi cumpărat fără avans și cu o rată de 45 de lei de către cei care aleg să se porteze în rețeaua DIGI RDS-RCS și optează pentru abonamentele: Digi Optim Nelimitat - 5 euro pe lună, Digi Mobil Optim 3 - 3 euro pe lună sau Digi Mobil Optim 2 - 2 euro pe lună.

Acest model vine cu un ecran de 6,35 inch, LCD HD +, cameră duală 13MP+VGA și o cameră frontală de 5MP. Procesorul este un Mediatek Helio P23.

Telefoane abonament DIGI: Motorola E6 Plus Gri

În portofoliul operatorului telecom DIGI RCS RDS, în cadrul ofertei cu 0 lei avans, se găsesc și telefoane produse de către Motorola, unul dintre acestea fiind modelul E6 Plus. Îl puteți achiziționa dacă alegeți să vă portați la rețea DIGI în cadrul unui abonament Digi Mobil Optim Nelimitat - 5 euro pe luna, Optim 3 - 3 euro pe lună sau Optim 2 cu 2 euro pe lună, rata lunară, indiferent de abonamentul ales, fiind de 41 de lei.

Telefonul are un ecran de 6,1 inch LCD, rezoluție de 720 x 1.560 pixeli, cameră de 13 MP și o cameră frontală de 8MP.

Citeste si:
De la telegraf la smartphone - istoria comunicarii intre oameni
De la telegraf la smartphone...

Samsung A20E la abonament DIGI cu avans 0

Modelul Samsung A20E este disponibil fără avans pentru cei care aleg să se porteze la DIGI pentru un abonament Digi Mobil Nelimitat - 5 euro pe luna, Digi Mobil Optim 3 - 3 euro pe lună sau un abonament Digi Mobil Optim 2 - 2 euro pe lună. Indiferent de abonamentul ales, clientul trebuie să plătească o rată lunară de 54 de lei pentru telefon.

Modelul are un ecran de 5,8 inch cu o rezoluție 1.560 x 720 de pixeli, cameră duală 13 MP f.1.9 + 5MP.

Telefoane DIGI: XIAOMI REDMI 8

Citeste si:
Telefoane Samsung pe care ti le permiti
Telefoane Samsung pe care ti...

Modelul XIAOMI REDMI 8 poate fi achiziționat fără avans și cu o rată lunară de 54 de lei de către cei care doresc să se porteze la rețeaua DIGI în cadrul unuia dintre următoarele abonamente: Optim Nelimitat - 5 euro pe luna, Optim 3 - 3 euro pe luna sau Optim 2- 2 euro pe lună.

Modelul are un ecran de 6,22 inch, cameră duală 12MP f/1.8+2MP și cameră frontală de 8MP f/2.0.

Sursa foto: SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri