iPhone 12: ce detalii au apărut înainte de lansarea oficială

Apple va organiza pe data de 13 octombrie marele eveniment de lansare al noilor modele de smartphone-uri, însă mai multe informații au apărut deja în spațiul public cu privire la specificațiile acestora.

Un internaut ce poartă denumirea de ”Kang”, recunoscut pentru dezvăluirile sale privind dispozitivele Apple, a postat mai multe detalii cu privire la noile modele de iPhone, conform businessinsider.com.

Site-ul AppleTrack, care urmărește zvonurile cu privire la Apple și evaluează acuratețea acestora îi conferă contului Kang o acuratețe de 97,8%. În trecut, Kang a dezvăluit faptul că modelul iPhone SE va fi lansat pe 15 aprilie la un preț de 399 de dolari și, de asemenea, culorile noului iPad Air, înainte de lansarea de pe 15 septembrie.

Dezvăluirile sale punctează faptul că iPhone 12 va fi lansat în patru variante, ce vor include un model de 5,4 inch, două de 6,1 inch și o versiune de 6,7 inch, toate suportând tehnologia 5G.

iPhone 12: prețuri și culori

Modelul iPhone 12 de 5,4 inch va porni de la prețul de 699 de dolari și va fi disponibil în următoarele culori: negru, alb, roșu, albastru și verde. Modelul de 6,1 inch va porni de la un preț de 799 de dolari și ar urma să fie disponibil în aceeași gamă de culori.

Citeste si:
Apple va plăti daune de 113 milioane de dolari pentru încetinirea...
Apple va plăti daune de 113...

iPhone 12 Pro ar urma să pornească de la un preț de 999 de dolari și să fie lansat în veriunile gold, silver, graphie și albastru, precizează Kang. Modelul iPhone 12 Pro Max va costa 1.099 de dolari.

În ceea ce privește lansarea propriu-zisă, Kang precize faptul că cele două modele de 6,1 inch for fi cele care vor debuta, fiind disponibile pentru precomandă pe 16 și 17 octombrie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri