Apple, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive mobile din lume, pregateste lansarea pe piata a unui nou model de iPhone in cursul anului viitor, gigantul american urmand sa revina la diagonala care s-a bucurat de cel mai mult succes in randul clientilor, noteaza presa internationala.

iPhone mini, cel mai vehiculat nume pentru viitorul model de smartphone, va avea o diagonala de 4 inch, conform unor surse din Taiwan care citeaza furnizori ai Apple din regiune. Decizia de a reveni la un model cu o diagonala mai mica, ce ar face utilizarea acestuia doar cu o singura mana, ar face ca modelul sa redevina popular in randul femeilor, comparativ cu modelel cu diagonale mai mari.

Desi sunt mai multe informatii care sustin ca Apple va renunta de anul viitor la productia modelului iPhone 5c, iar iPhone 5s, primul smartphone care a incorporat amprentarea digitala si procesor pe 64 de biti va fi comercializat in mod gratuit cu abonament. Interesant de stiut va fi cum va pozitiona Apple modelul de 4 inch – ca model premium (ex: iPhone 5s) sau buget (ex: iPhone 5c).

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se vand ca painea calda

Desi au aparut informatii legate de planurile Apple de a lansa pe piata un model cu ecran mai mic, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai noi smartphone-uri lansate de Apple in toamna acestui an, s-au vandut foarte bine, iar sansele ca Apple sa renunte la formatul mare de telefoane este foarte mic. Potrivit informatiilor aparute in presa internationala, la finalul lunii octombrie cele doua modele de iPhone-uri au depasit pragul de 20 de milioane de unitati vandute, iar asteptarile retailerilor arata ca cele doua modele de telefoane ar trebui sa atinga si sa depaseasca pragul de 80 milioane de unitati.

Va reusi Apple sa doboare acest prag?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri