Ferrari a livrat unui italian primul model echipat cu sistemul Apple CarPlay, cea mai simpla si mai sigura metoda de a folosi un telefon iPhone intr-o masina. In Romania, prima masina echipata cu Apple CarPlay va fi disponibila incepand cu anul 2015 cand va fi livrata unui client roman.

Ferrari FF cu tehnologia CarPlay a fost prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Sistemul Apple CarPlay este cel mai inteligent, sigur si distractiv mod de a utiliza iPhone-ul in masina. Un sistem extrem de intuitiv, CarPlay va permite efecturea apelurilor, utilizarea hartilor, accesul la mesaje si sa ascultati muzica cu doar un singur cuvant sau atingere a display-ului central.

Producatorul de masini sport de lux a inceput deja livrarile masinilor sport care au integrata tehnologia Apple. In Europa, vor ajunge in Germania, Marea Britanie, Franta si Elvetia, in timp ce altele au fost expediate in Statele Unite si Japonia. Sistemul Apple CarPlay va fi de asemenea disponibil pentru Ferrari California T, ultimul model Ferrari lansat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri