Mazda va oferi o actualizare pentru toate modelele noi echipate cu sistemul MZD Connect, dar si pentru cele existente dotate cu acest sistem, incepand cu 6 august 2018.

Mazda va oferi o actualizare pentru toate modelele noi echipate cu sistemul MZD Connect, pentru a permite clientilor care detin un telefon iPhone sa utilizeze Apple CarPlay si sa acceseze telefonul, sa trimita mesaje, sa asculte Apple Music si sa navigheze cu Apple Maps cu ajutorul Siri sau al sistemului MZD Connect, toate in miscare dar in siguranta. Android Auto va fi disponibil, de asemenea, ca un update optional, si va oferi o gama similara de optiuni pentru clienti cu telefoane pe baza de Android.

Odata conectat la MZD Connect prin intermediul unui port USB sau prin Bluetooth, Apple CarPlay poate fi operat cu ajutorul butonului rotativ Mazda HMI Commander si, cand vehiculul este stationar, prin intermediul ecranului tactil. Conectat in mod similar, Android Auto poate fi controlat doar prin intermediul butonului rotativ.

Exista flexibilitate totala pentru a comuta intre Apple CarPlay si sistemul propriu Mazda. Pentru siguranta, CarPlay foloseste Siri pentru a citi mesajele primite prin WhatsApp si iMessage. Android Auto foloseste Google Voice User Interface pentru a control un set similar de functii si ofera o tehnologie de navigatie imbunatatita cu mai multe puncte de interes (POI), actualizari constante ale hartii si alte functii aditionale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri