Noua generatie Mazda CX-5, lansata in 2017, a primit o serie de imbunatatiri prin motorizarea Skyactiv-D de 184 CP si 445 Nm plus sistemul de camere 360° de la noua Mazda6.

Una dintre cele mai importante noutati este pachetul bogat de sisteme de siguranta activa care va echipa standard varianta 2019 a suv-ului. Acesta include, printre altele, sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor, asistentul de franare inteligent cu senzor de obstacole pentru oras, sistemele de monitorizare a presiunii in pneuri si de asistenta la pornirea din rampa, G-Vectoring Control Plus si sistemul i-Stop.

Tot incepand cu 2019, Mazda CX-5 ofera conectivitate Apple CarPlay si Android Auto si display central de la nivelul de echipare Challenge. Iar pentru un plus de confort, modelul poate fi dotat cu cadrane digitale de bord si scaune frontale ventilate pe nivelurile de top.

Mazda CX-5 2019 prezinta si o noua echipare de top, denumita Takumi Plus, care completeaza dotarile premium ale suv-ului compact: trapa, tapiterie montanti si plafon de culoare neagra, ornamente de lemn, tapiterie piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusaturi si ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglinda interioara fara rama si jante de aliaj de 19” cu design special.

Mazda CX-5 2019 poate fi deja testata si comandata in oricare dintre showroom-urile partenere Mazda si beneficiaza de tractiune 4x4 cadou, finantare avantajoasa prin UniCredit Leasing si garantie extinsa la 5 ani sau 150.000 de km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri