După o săptămână în care Samsung Galaxy S21 a primit dată de lansare în 2020 şi apoi în ianuarie 2021, au apărut primele detalii în legătura cu noul smartphone, potrivit mobilissimo.ro.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G va sosi cu procesor Snapdragon 875 în SUA şi cu Exynos 1000/2100 în Europa. Vă aduce cel puţin 12 GB RAM şi 128 GB stocare şi o baterie de 5000 mAh, plus slot microSD. Alte zvonuri recente au dat şi o încărcare de 65W drept suportată de handset. Flagship-ul are Android 11 la bord cu One UI 3.0 aplicat peste, iar ecranul său ar avea o diagonală de 6.9 inch şi este un AMOLED. Asta deşi scăpări trecute vorbeau despre o diagonală ce sare chiar de 7 inch.

Au fost micşorate muchiile şi bărbia, iar orificiul pentru camera selfie e la posturi în centru sus. A se remarca şi curburile ecranului, parcă la un unghi mai discret decât la predecesor. OnLeaks are chiar şi dimensiuni: 165.1 x 75.6 x 8.9 mm, faţă de S20 Ultra care venea cu aceste mărimi: 166.9 x 76 x 8.8 mm. Şi modulul camerei este uriaş, poate chiar mai mare decât cel de la S20 Ultra. Ca şi la S21 cel scăpat recent, acel modul are o culoare diferită faţă de panoul de sticlă din spate.

Avem o dispunere diferită a celor 4 senzori foto, în forma unei piese clasice din jocul Tetris. Max Weinbach face aluzei la o cameră de 108 megapixeli principală, similară cu cea de pe S20 Ultra, alături de o cameră de 16 MP ultrawide şi doi senzori de 10 MP. Unul ar fi telephoto şi altul periscopic, pentru un zoom şi mai avansat decât în 2020. OnLeaks şi Max au confirmat la rândul lor debutul tripletei S21 în ianuarie şi sosirea în magazine în februarie, deci cu o lună mai devreme decât S20 în 2020.

Aparent şi preţul telefonului ar fi mai mic.

Sursa foto: mobilissimo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri