Xiaomi pregătește lansarea unui încărcător wireless pentru telefoanele mobile, de 80 W, care va permite încărcarea bateriei în doar 19 minute. Tehnologia ar putea fi prezentă pe Xiaomi Mi 11 Pro, așteptat să fie lansat în prima parte a anului 2021, scrie GSMarena.

Un vicepreședinte al companiei a publicat un videoclip cu procesul de încărcare rapidă, susținând că noul încărcător seamănă foarte mult cu cel actual. El a afirmat, de asemenea, că noul încărcător bate toate recordurile mondiale, fiind de două ori mai rapid decât chargerul Huawei SuperCharge, de 40W.

Pe noul dispozitiv, Xiaomi a proiectat o „arhitectură de încărcare fără fir mai eficientă”, cu un cip dedicat și un sistem independent de bobine pentru a oferi viteze de 80W.

Chinezii mai susțin că bateria va fi una extrem de fiabilă. Chiar și după standardul industrial de 800 de încărcări complete, acesta va putea asigura 90% din capacitatea sa inițială.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri