RePatriot, platforma care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară lansează o aplicație menită să îi țină la curent pe utilizatori la oportunitățile pe care le oferă românii din toată lumea, precum locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau pur și simplu informații utile.

Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Lansată sub sloganul/deviza “Români de pretutindeni, uniți-vă! Prin RePatriot App.”, aplicația a fost gândită astfel ca orice român de pretutindeni să aibă la îndemână ce are nevoie pentru a fi mereu conectat cu ai lui, indiferent de distanța fizică.

Fie că este vorba despre dezvoltarea unei afaceri în România, găsirea unui loc de muncă în România, internaționalizarea unei afaceri prin intermediul parteneriatelor cu românii din diaspora, accesarea evenimentele românești din toată lumea sau, pur și simplu, conectarea la acele știri de maxim interes pentru românii de pretutindeni.

Aplicația va avea ca scop prezentarea de oportunități de afaceri, susținând revenirea românilor acasă și atragerea de investiții în România. În plus, va avea un aport important la întărirea identității românilor din Diaspora.

Cum te ajută concret RePatriot App?

  • Descoperi sau îți expui oportunitățile de investiții și parteneriatele care ți se potrivesc.
  • Te conectezi cu evenimentele românilor de pretutindeni.
  • Găsești locurile de muncă din România care te interesează.
  • Ești la curent cu știrile din țară care contează și poveștile de succes ale românilor.

Cui se adresează RePatriot App?

Locuiești în străinătate și ai o afacere? Ai dori să dezvolți afacerea de acolo, căutând servicii și producători din România? Sau locuiești în România, dar te gândești să-ți externalizezi o parte dintre servicii sau să exporti produsele tale? Zona de Oportunități din RePatriot App este pentru tine. Poți posta sau căuta oportunitățile românilor de pretutindeni și astfel apoi îți contactezi direct (prin email sau whatsapp) viitorii parteneri de afaceri.

Dorești să te întorci Acasă și ai nevoie să îți găsești jobul care ți se potrivește? Vrei să ajungi să lucrezi într-o companie care îți va pune în valoare abilitățile învățate în străinătate? Sau ești angajator și cauți români cu experiență de muncă în străinătate? Cauți oameni competenți, care pot aduce în compania ta expertiză internațională și metode noi de lucru? Meniul Joburi din RePatriot App îți aparține.

Postează un job pe aplicația RePatriot și vei putea fi văzut de românii din diaspora care doresc să se repatrieze și care pot aduce know-how și să inoveze.

Ai nevoie de networking cu români cu care ai putea sa dezvolți noi oportunități de afaceri și parteneriate? Butonul Evenimente din RePatriot App este conceput special pentru asta. Conectează-te cu românii de lângă tine la evenimentele românești din toată lumea. Consultă agenda evenimentului și vezi participanții, contactează-i și dezvoltă relații cu alți români ca tine!

Vrei să fii la curent în permanență cu știrile care te interesează și cu poveștile de succes ale românilor de pretutindeni? Să fii conectat la ultimele noutăți ale românilor din diaspora? Să descoperi cele mai noi programe de investiții și proiecte din fonduri europene dedicate întoarcerii diasporei Acasă? Secțiunea Știri din RePatriot App îți stă mereu la dispoziție. Accesează instant cele mai noi știri din țară dar și poveștile de succes ale românilor de pretutindeni.

Ai legatura cu toate acestea după ce ai descărcat gratuit din Google Play Store sau Apple App Store RePatriot App, prima aplicație prin care utilizatorii sunt permanent conectați la oportunitățile românești din toate colțurile lumii!

Sursa foto: nrqemi / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri