Vetter, retailer de accesorii pentru smartphone-uri și dispozitive mobile, și Swarovski au creat recent seria de stickere iShine Swarovski - Noble Gestures, iar întregul profit realizat din vânzarea acestor produse va fi redirecționat către organizația Salvați Copiii România, pentru programele de facilitare a accesului la educație pentru copiii care provin din medii defavorizate din România.

“Educația copiilor, inclusiv a celor defavorizați, ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Cu atât mai mult, în aceste vremuri, cu multe necunoscute! Iar pentru copiii care provin din medii defavorizate, prioritatea trebuie setată de autorități, dar și de noi," a declarat Teodor Șodolescu, Project Manager,Vetter România

Vetter a creat împreună cu Swarovski nouă stickere ai căror beneficiarii finali, copiii din mediile defavorizate, să aibă de câștigat.

“În cifre, putem să sperăm la un număr mare, dar fie că sunt 90 sau 900, fie că sunt 9.000, șansele la educație ne dau speranța unui viitor mai bun. Fiecare persoană poate contribui la creșterea acestui număr,” a adăugat Șodolescu.

Inovație în printul digital pe cristale Swarovski

Din respect pentru dispozitivele tale mobile, Vetter a ales un partener de top, oferind produse de înaltă calitate, realizate cu maximă responsabilitate, în stilul consacrat deja al culturii de brand Swarovski, pionier în domeniul creării cristalelor, stabilind tendințele care inspiră designerii din întreaga lume, pentru inovația, sustenabilitatea și calitatea produselor și a proceselor de prelucrare.

“Colecția iShine reprezintă o inovație în domeniu, printul digital pe cristale Swarovski fiind acum introdus și în România, prin ediția Noble Gestures. Asocierea celor două branduri are menirea să atragă atenția prin unicitate, însă pulsul proiectului este dat de cauza în sine. Toată identitatea a fost construită în jurul simbolurilor și emoțiilor, ce vor atinge cu siguranță micii și marii cumpărători”, a declarat Iulia Boboc, reprezentant Swarovski Professional.

Produsele Noble Gestures pot fi achiziționate la prețul de 49,99 lei, atât din magazinul on-line Vetter cât și din magazinele Vetter aflate în incinta: Aeroportul Internațional Henry Coandă, Mall Băneasa Shopping City, Galeriile Comerciale Feeria Băneasa, Mall Afi Cotroceni și Iulius Mall Cluj.

“În perioade de criză, cum este și aceasta pe care o traversează acum întreaga lume, trebuie să îi protejăm și ajutăm pe cei mai vulnerabili dintre noi. Accesul la educație este crucial pentru fiecare copil și niciunul nu trebuie privat de instrumentele care îi asigură dreptul de a învăța și de a fi alături de colegi. Este esențială solidaritatea, umăr lângă umăr putem pune școala și pe copiii vulnerabili la adăpost”, a concluzionat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv, Salvați Copiii România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri