Într-un mediu de afaceri competitiv, automatizarea proceselor reprezintă soluția ce îți permite să depășești mult mai ușor obstacole precum cele cauzate de lipsa de personal sau un dezechilibru în rândul costurilor operaționale. Pentru a înțelege cât mai bine toate aceste beneficii, te invităm la conferinta organizată de compania WebMagnat în care vor fi prezentate rezultatele proiectului SmartBUSINESS, platforma inovativă de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business, la care te poți înscrie gratuit AICI.

Evenimentul de prezentarea a rezultatelor proiectului SmartBusiness va avea loc pe 14 septembrie și va fi într-un format hibrid, oferindu-ți posibilitatea de a participa atât offline cât și online. Te așteptăm la Hotelul Ramada din Iași, sala New York, în cazul în care alegi participarea offline sau pe platforma evenimentului pentru o experiență online completă.

Indiferent de modalitatea pe care o vei alege, este nevoie să te înscrii gratuit AICI.

SmartBUSINESS: cum poți automatiza afacerea ta într-un timp de 10 ori mai scurt

SmartBUSINESS, platforma inovativă de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business, realizată de compania WebMagnat în parteneriat cu Iceberg, facilitează dezvoltarea de instrumente de prelucrare a datelor care să răspundă nevoilor de automatizare pe care le are afacerea ta.

Pentru a înțelege cât mai bine procesul ce vizează transformarea digitală a afacerii tale cu ajutorul acestei soluții, îți vom prezenta în cadrul conferinței rezultatele proiectului SmartBUSINESS și le vom discuta cu experți din domenii diverse pentru a ne asigura că ai la îndemână toate informațiile necesare.

Agenda evenimentului este următoarea:

Prezentarea rezultatelor cercetării derulate de către WebMagnat și Iceberg Consulting

  • Delian Coroama - Owner WebMagnat
  • Ionuț Tata - CEO Iceberg

1. Automatizarea afacerii - necesitate și posibilități aplicabile real

  • Ana Crețu - Coordonator programe startup-uri BCR
  • Viorel Crețu - General Manager NordArin
  • Mario Popescu - CEO & Co-founder Tailent
  • Adrian Stănescu - Owner & Founder Workit România

2. Creșterea ratelor de conversie în e-commerce

  • Horia Grozea - Chief Business Development Officer Netopia Payments
  • Bianca Grip - Intl. Marketer & Trainer & Speaker GripADs
  • Raluca Radu - Country Manager for Romania at Answear

3. Noua Eră a MASS-MEDIA și Conținutul Personalizat

  • Mirel Bran - Corespondent Ziarul ”Le Monde”
  • Ionuț Pătrășcoiu - CEO & Founder FameUp
  • Alex Enășescu - Founder Iasulnostru.ro - un alt fel de jurnalism local

4. SmartRetail - cum vom cumpara în viitorul apropiat

  • Victor Tighinean - Managing Director ECCO SHOES Romania
  • Florin Cucu - Owner Sofiaman
  • Sergiu Pop - Partner Specialist Azure Microsoft
  • Ionel Păsărică - Founder Capra Noastră

În cadrul acestor paneluri ne propunem sa oferim direcții de soluționare a următoarelor probleme:
- lipsa de personal (calificat si/sau implicat)
- creșterea costurilor operaționale
- scaderea ratelor de conversie folosind metodele tradiționale

Respectiv cum o companie ca a ta poate pune în practica rezultatele acestei cercetări pentru a-și folosi mai eficient resursele prin automatizarea procesele de business și cum pot reuși să se automatizeze într-un termen mai scurt, dacă aleg să folosească datele comportamentale ale propriilor utilizatori (clienți, angajați, utilizatori, vizitatori, etc.).

Participarea este GRATUITĂ atât în sala de eveniment, cât și online în platforma de eveniment. Toți participanții sunt rugați să se înscrie online AICI, iar cei interesați să participe și fizic ne pot trimite un email la adresa smartbusiness@ic.events.

Înscrie-te gratuit la eveniment și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • participanții pot urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • participanții pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public
  • participanții pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking

Proiectul este implementat în perioada aprilie 2020 – aprilie 2022 în parteneriat cu ICEBERG CONSULTING SRL și are ca obiectiv general creșterea competitivității celor 2 parteneri prin introducerea pe piață a platformei de automatizare a proceselor repetitive pe bază de informații comportamentale a proceselor de business.

SmartBUSINESS - PLATFORMĂ INOVATIVĂ de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business este un proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regională Axa Prioritară 2 – „Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă” prin Programul Instrumente Structurale 2014-2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri