În ziua de astăzi una din problemele cu care ne confruntăm este lipsa timpului. Parcă nu ne mai ajunge la câte avem de rezolvat. Însă, am evoluat să ne adaptăm constant așa că am găsit căi de a rezolva unele lucruri mai simplu și mai rapid. Spre exemplu, acum putem face cumpărăturile online și ne vin direct la ușă, putem plăti facturile din confortul patului, putem plăti cu telefonul atunci când mergem în oraș și nu mai trebuie să cotrobăim după portofel. Există și mii de aplicații pentru smartphone-uri ce ne fac viața mai ușoară.

Iată că o altă problemă cu care ne confruntam era și cea cu privire la programările la un salon de hair & beauty. Digitalizarea a venit cu avantajele sale, în special că pentru foarte multe lucruri nu mai trebuie să stăm la cozi, nu mai pierdem timp căutând un lucru și nu mai pierdem timp în trafic. În mod clasic, programarea sunând la saloanele cunoscute din oraș, nu numai că dura foarte mult, însă de foarte multe ori nici nu era în ziua și la ora la care ne doream noi. Este cazul să aflați că acum există și o aplicație dedicată pentru programările la salon, iar în rândurile ce urmează vom discuta despre diferențele între o programare la salon online și una telefonică.

Programare online la salon vs programare telefonică

  • Prin procesul clasic va trebui să căutați alte saloane pe Google, dacă cele pe care le frecventați nu au loc disponibil când aveți nevoie. Apoi, veți suna la fiecare în parte în speranța că obțineți locul respectiv, ce de multe ori nu se întâmplă. Recepționera trebuie să verifice agenda, iar ca să nu piardă clientul, dacă nu are loc disponibil în acea dată, îi va sugera alta. Asta înseamnă un compromis din partea dumneavoastră și vă încurcă planurile din ziua respectivă. Iar alteori recepționera nici nu răspunde. Programarea telefonică este, deci, o risipă de timp și energie. În mediul online totul este mai simplu. Cu aplicarea câtorva filtre de căutare precum oraș, gen, serviciu, data și ora, obțineți în câteva secunde lista cu saloane disponibile să vă primească.
  • Sunând la un salon pentru o programare este posibil să uitați să întrebați de prețul serviciului. Ajungeți acolo, aveți parte de el, iar când să plecați vi se fac ochii cât cepele la auzirea prețului. O astfel de situație se evită când vă faceți programarea online, pentru că dumneavoastră dețineți controlul alegerii făcute. Veți putea vizualiza la fiecare salon apărut în listă prețurile, dar și alte lucruri esențiale precum locația salonului, poze din interior, recenzii, durata unui serviciu.
  • Ce faceți în caz de aveți o urgență? V-ați amintit pe la 12 noaptea că a doua zi trebuie să fiți la o întâlnire importantă și nu puteți arăta oricum, trebuie să treceți pe la un salon. De răspuns n-are cine la acea oră, iar să așteptați programele de deschidere nu prea e convenabil, în special dacă întâlnirea e în jurul orelor dimineții. În mediul online vă puteți programa chiar și noaptea, iar a doua zi stilistul respectiv va găsi locul ocupat în agenda sa virtuală, trebuie doar să vă prezentați acolo.

Cum vă programați online

Instaleaza aplicatia Stailer din Google Play, App Store sau App Gallery. Este complet gratuit și nu există limită la programări. Sunt disponibile saloane din 41 de orașe, orice vă doriți din sfera hair & beauty și vă sunt maximizate șansele de a găsi locuri libere, mult mai simplu și mai rapid. Aplicația va deveni propria agendă personală unde gestionați facil programările. Le puteți chiar și anula cu câteva clickuri, fără a se percepe vreo taxă. Puteți de asemenea să vizualizați saloanele la care ați fost și să setați remindere de tip sms care să vă atenționeze când trebuie să ajungeți la salon.

Online e mai simplu, de ce să nu fie la fel și în cazul programărilor la salon? Instalați aplicația și bucurați-vă de timp valorificat în alt mod.

Sursa foto: Stailer

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri