ATLAS - atlas.app, start-up românesc de telemedicină, a atras o investiție de 500.000 euro de la eMAG Ventures, programul de investiții pentru companii de tehnologie, cu scopul de a continua dezvoltarea platformei la nivel local și regional și de a facilita accesul la servicii medicale pentru cât mai mulți oameni cu ajutorul tehnologiei.

Fondată în 2016 de Mihai Bran, medic psihiatru și de Bogdan Lefter, platform architect, ATLAS.app numără astăzi 400.000 de utilizatori care pot beneficia de consultații online în psihoterapie, medicină, nutriție, parenting, coaching sau wellbeing financiar.

În urma tranzacției, cei doi fondatori păstrează 87,5% din acțiuni și se vor ocupa în continuare de dezvoltarea business-ului.

Dacă la început platforma oferea în special servicii de consiliere psihologică și de psihoterapie, oferta s-a extins treptat și către noi arii de expertiză, datorită cererii tot mai mari, inclusiv din partea companiilor.

Anul trecut, numărul utilizatorilor platformei a crescut cu aproximativ 70% față de 2020, în timp ce numărul utilizatorilor din afara granițelor țării a înregistrat o creștere de 30%. Cea mai mare creștere, de 80%, au înregistrat-o serviciile de nutriție, urmate de cele de parenting (70%) și cele de psihoterapie (50%).

ATLAS își propune să digitalizeze mare parte din serviciile medicale private care se ridică la aproximativ 15 miliarde de lei și se află pe un trend crescător, potrivit estimărilor.

Construită pe pilonii principali de educație, prevenţie, selfcare & suport profesionist, platforma ATLAS.app dispune de peste 1.000 de profesioniști, scale de evaluare și triaj, o soluție video integrată pentru ședințe/ consultații la distanță și helpline pentru convorbiri și suport telefonic.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri