România viitorului va învăța expresii precum „low code”, ”no code”, „senzoristică” sau „specialist în inteligență artificială”. Tehnologia face parte din viața noastră, iar la evenimentul Smart Future, miercuri, 13 aprilie, vom afla cum ne va influența viitorul.

Evenimentul „Smart Future”, organizat pe 13 aprilie pe platforma de evenimente virtuale IC Events și transmis live pe Facebook și Linkedin, vrea ca în fiecare an să seteze o agendă pentru tendințele viitorului în România și nu numai.

Zi de zi ne întâlnim cu startup-uri și tehnologii inovatoare, dar publicul larg, uneori chiar și antreprenorii pot avea dificultăți în a înțelege modul în care inovația poate schimba lumea, chiar de aici din România. Pentru că suntem susținătorii inovației românești, vrem să-i aducem pe acești curajoși în atenția publicului.

De la ora 11:00 la ora 15:00 vom discuta în patru paneluri despre patru subiecte esențiale: digitalizarea afacerilor, agricultura viitorului, sustenabilitatea și joburile viitorului.

Dacă nu vorbim despre viitor, ne va fi greu să ni-l imaginăm. Înscrie-te la evenimentul Smart Future pentru a afla totul despre inovația viitorului.

Programul evenimentului Smart Future - 13 aprilie

Panel 1 - 11.00 - 12.00 - Digitalizarea afacerilor și a statului

Primul panel va evidenția modul prin care afacerile se pot digitaliza ușor, cu ajutorul tehnologiilor precum low code, no code sau robotic processing automation.

ARGGO Consulting va veni cu o prezentare a soluției de no code/low code, iar reprezentanți ai Raiffeisen Bank vor discuta despre modul în care antreprenorii pot să se digitalizeze mai ușor și să găsească noi canale de vânzare. De asemenea, Ioan Iacob și Ștefan Vrabie, reprezentanți ai FlowX.ai și Aggranda vor explica modul în care tehnologiile acestor startup-uri românești schimbă lumea și companii mari din toată lumea.

Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.

Speakeri:

 • Ștefan Vrabie, Business Development Executive la Aggranda
 • Ioan Iacob, CEO la FlowX.ai
 • Alexandru Radu, Head of Business Growth ARGGO

Panel 2 - 12.00 - 13.00 - Agricultura viitorului în România

Vremea agriculturii de subzistență, bazată pe instinct, a trecut, iar momentul actual e reprezentat de culturi de top, bazate pe date și senzori. Astfel, patru reprezentanți vor discuta despre agricultura și mâncarea viitorului.

Ovidiu Bucătaru (Șerban Holding) va vorbi din perspectiva antreprenorului care are dimensiuni mari și a listat afacerea sa la bursă, în timp ce Antonio Primera de la AgroCity va discuta despre modul în care senzorii pot influența culturile. Mădălina Ilie (Manna Foods) va explica cum arată mâncarea viitorului, tablete ca de astronauți, iar Cristian Tudor va explica ce înseamnă microplantele.

Speakeri:

 • Ovidiu Bucătaru, CFO Grup Șerban Holding
 • Mădălina Ilie, Fondator Manna Foods Solutions
 • Cristian Alexandru Tudor, General Manager Microgreens
 • Antonio Primera, Cofondator și CTO AgroCity

Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.

Panel 3 - 13.00 - 14.00 - Sustenabilitate prin tehnologie

În panelul 3, susținut de către Green Start-Up, viitorul devine sustenabil sau nu va mai fi deloc. Pentru că astăzi afacerile mari sunt judecate în funcție de indicatorii ESG, iar investitorii nu se vor mai uita la business-urile care nu se gândesc la viitorul.

Sustenabilitatea va fi despre viitorul planetei, dar și despre profitabilitate. Alex Burghelia de la Flip.ro va explica modul în care putem avea gadgeturi mai sustenabile, prin folosirea unora second hand, iar Maria Desmirean de la Promateris va discuta din perspectiva afacerii care s-a transformat dintr-un producător de plastic poluant într-unul sustenabil. De asemenea, Linda Vasilescu de la R-Create transformă industria logistică prin refolosirea ambalajelor, în timp ce Daniel Pintilie, CEO al WATTO, arată cum se poate construi o infrastructură solidă pentru mașinile electrice în România.

Speakeri:

 • Alex Burghelia, cofondator Flip.ro
 • Maria Desmirean, Membru Consiliu de Administrație Promateris
 • Linda Vasilescu, cofondator R-Create
 • Daniel Pintilie, fondator și CEO WATTO

Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.

Panel 4 - 14.00 - 15.00 - Joburile viitorului - educație pentru viitor și pregătire pentru piața muncii

Educația de astăzi trebuie să creeze specialiștii de mâine. Iar dacă în 2050 lumea se va schimba, copiii care sunt astăzi în școală trebuie să fie pregătiți. Astfel, școala nu mai poate crea specialiști în meserii care nu mai există, la fel cum metodele tradiționale de predare trebuie să se schimbe.

Mihai Cepoi de la Jobful va discuta despre modul prin care se schimbă recrutarea, dar și ce caută companiile din România. În plus, reprezentantul startup-ului va povesti și despre platforma Jobs 4 Ukraine, prin care au ajutat refugiații ucraineni să găsească locuri de muncă.

De asemenea, Alex Mălureanu de la Ascendia creează modul de predare al viitorului. Compania listată pe Bursa de Valori București le permite profesorilor să se modernizeze și să poată să creeze conținut pentru generația Tik Tok.

Speakeri:

 • Mihai Cepoi, fondator și CEO al Jobful
 • Alex Mălureanu, Cofondator și CMO Ascendia

Sursa foto: Smart Future

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri