Vodafone România a înregistrat venituri din servicii de 764 milioane euro în anul fiscal încheiat la 31 martie, cu 4,6% mai puțin decât în anul fiscal precedent, când cifra a fost de 801 mil. euro. Comparativ cu anul financiar trecut, veniturile din servicii în baza organică au înregistrat o scădere de 0,1%.

Baza de clienţi a Vodafone România a fost de 11,1 milioane la 31 martie 2022, aceeași înregistrată și în anul fiscal precedent. Baza de clienți include clienţii serviciilor mobile şi fixe, precum şi ai soluţiilor IoT.

"În ultimul an financiar am continuat să ne concentrăm pe asigurarea unei conectivităţi fiabile atât pentru zonele rurale, cât şi pentru cele urbane, pe sprijinirea companiilor care ne sunt clienţi, în special a companiilor mici şi mijlocii, în drumul acestora către creşterea gradului de digitalizare pentru a beneficia de oportunităţile unei lumi digitale, oferindu-le soluţii dedicate şi expertiza noastră", a declarat, într-un comunicat de presă, Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania,

În ultimul an financiar, Vodafone România a dezvoltat o serie de iniţiative comerciale, atât pentru consumatori, cât şi pentru segmentul clienţilor companii, precum şi proiecte de sustenabilitate, mediu şi susţinere a comunităţilor locale.

Lansarea V-Hub este una dintre iniţiativele cheie ale Vodafone pentru IMM-uri, care le uşurează creşterea şi accesul la lumea digitală. Platforma online oferă gratuit resurse şi informaţii relevante legate de digitalizare, precum şi consiliere oferită de specialişti ai Vodafone.

Vodafone România şi-a extins portofoliul de soluţii digitale pentru companii cu o serie de soluţii adresate fermierilor şi care integrează tehnologii IoT inovatoare bazate pe senzori. De asemenea, Vodafone România a lansat soluţia Soft POS pentru digitalizarea plăţilor, care permite comercianţilor să accepte plăţi prin intermediul telefonului mobil, în locul clasicului POS.

Pe de altă parte, în 2021 Fundaţia Vodafone România a lansat fondul "Viaţă pentru nou-născuţi" în valoare de 5 milioane de lei, destinat renovării, modernizării şi achiziţiei de echipamente medicale pentru secţiile de neonatologie din spitalele publice româneşti la nivel naţional.

Vodafone operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi colaborează cu reţele mobile în alte 48 de ţări. La 31 martie 2022, compania avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix şi 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV.

Sursa foto: Shutterstock / Kailim

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri