HUAWEI Watch GT 3 Pro este cel mai nou smartwatch din gama premium lansat în România de către Huawei. Vă prezentăm în acest material caracteristicile gândite să îmbine performanța cu eleganța în ceea ce poate fi descris ca accesoriul perfect pentru orice ținută sau activitate, în special cele de vară.

Designul și funcționalitățile de care dispune WATCH GT 3 Pro îl fac să fie accesoriul care-și găsește locul în toate activitățile tale de zi cu zi, indiferent că vorbim de întâlniri business, ieșiri cu prietenii sau o sesiune de jogging menită să îți îmbunătățească starea.

WATCH GT 3 Pro vine în două variante, titan și ceramică, ambele remarcându-se prin materialele premium pe care le înglobează. Ecranul mare ultra-clar îți conferă mai multă ușurință în a citi mesajele afișate și de a naviga printre funcționalitățile de care dispune.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: indiferent de varianta aleasă, designul complex și elegant își pune amprenta pe stilul tău vestimentar

În cazul variantei Titanium, te poți bucura de o carcasă puternică și ușoară, gândită să reziste în timp și să se integreze ușor indiferent de mediul în care smartwatch-ul este purtat. Carcasa a fost șlefuită pentru a avea un finisaj tridimensional ce te scoate în evidență, venind la pachet cu un ecran realizat din sticlă de safir și ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit.

Dacă ești un împătimit al designului consacrat în rândul ceasurilor tradiționale, HUAWEI WATCH GT 3 Pro punctează și aici cu o coroană rotativă 3D tactilă în acest stil, ce îți permite să faci zoom in și zoom out și să treci de la o interfață la alta sau să ajustezi setările printr-o simplă rotire.

În ceea ce privește varianta de ceramică, aici întâlnim un design care a trecut prin 13 procese de șlefuire și lustruire cu abrazivi diamantati timp de 10 zile, ce îți conferă un accesoriu care poate fi încadrat ca o piesă de artă ce uimește prin albul natural, strălucitor și rafinat.

Capodopera lui Botticelli, Nașterea lui Venus, a fost inspirația pentru designul ramei aurii și argintii cu model de scoică și al celor 24 de onduleuri rafinate.

Cadranul cu flori al modelului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition își schimbă forma de-a lungul orelor – înflorește și se închide, creând un detaliu fascinant ce simbolizează trecerea timpului.

Ca în cazul variantei Titanium, Ceramic Edition îmbină eleganța cu rezistența unei lentile din sticlă de safir, extrem de dură, dar și cu o coroană rotativă 3D ce completează imaginea unui dispozitiv care reușește să surprindă în orice anturaj.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: ce specificații de top ”ascunde” design-ul surprinzător al smartwatch-ului

Înainte de a prezenta funcționalitățile de top și specificațiile fiecărei variante, este important de menționat faptul că vei avea îndeajuns timp de a te bucura de ele de la o încărcare a dispozitivului la alta, datorită unei autonomii de până la 14 zile pentru varianta Titanium și 7 zile pentru Ceramic. Cei drept, nu vei avea timp să te obișnuiești fără el la mână datorită încărcării rapide wireless.

Revenind la specificații, WATCH GT3 Pro Titanium Edition vine echipat cu un ecran AMOLED de 1,43 inch, cu o rezoluție HD 466 x 466, în timp ce Ceramic Edition are un AMOLED de 1,32 de inch cu o rezoluție HD 466 x 466, foarte practice când vine vorba de citirea mesajelor, dar și cu o calitate impecabilă a imaginii.

Odată intrat în universul WATCH GT3 Pro, vei întâlni o abundență de activități care să te mențină în priză, grație celor peste 100 de moduri de antrenament, atât în interior cât și în exterior.

O caracteristică care surprinde în mod special este modul revoluționar Free Diving Mode care permite pasionaților de scufundări să descopere lumea subacvatică, până la 30 de metri adâncime, așa cum s-a dovedit în numeroase teste efectuate în timpul creării ceasului. În plus, dispozitivul poate fi scufundat în apă sărată și poate fi expus la diferite temperaturi și șocuri, deoarece prezintă rezistență la toți acești factori.

Datorită materialelor de înaltă calitate, în special a carcasei din ceramică prezente pe spate, toate activitățile vor fi monitorizate și stocate cu precizie. HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu funcții de sănătate noi, mai precise ca oricând. Funcția EKG este una dintre ele, care datorită senzorului performant oferă măsurarea EKG în timp real, informații despre ritmul sinusal, fibrilația atrială și multe altele.

În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro dispune de detectarea rigidității arteriale, putând astfel să monitorizeze riscul de boli cardiovasculare. De asemenea, HUAWEI TruSeenTM 5.0+ acceptă monitorizarea SpO2, permițând măsurarea nivelului de oxigen în orice moment.

Sursa foto: HUAWEI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri