Posibilitatea de a investi cu risc variabil, și chiar zero risc, a devenit o nevoie mult mai evidentă în această perioadă. În aceste vremuri tulburi pe piața criptomonedelor și a investițiilor în general, există un proiect unic, românesc, care a reușit să creeze un contract inteligent (smart contract) care permite alegerea gradului de risc pentru investițiile făcute.

Platforma Welthee, care se poziționează ca fond de investiții descentralizat, ne atrage atenția în acest sens. Echipa Welthee a dezvoltat un mecanism prin care investitorii pot să își aleagă gradul de risc pe care îl doresc pe un portofoliu.

CEO Welthee, Cristian Voaideș, a detaliat recent într-un video vestea bună pentru investitori. " Vom avea proiecte noi pe launchpad și, pentru prima dată în lume, va fi posibil ca cei interesați să aleagă chiar risc zero, într-un proiect care încă nu este listat. Vom avea un contract inteligent care va gestiona investițiile până după data listării proiectului. Se va ști și pretul la care va fi listat și investitorii vor putea să aleagă exact ce risc doresc ei. În acest context am hotărât că vom crea 10 milioane de NFT- uri ca și licențe pentru riscul variabil. Aceste licențe vor fi vândute atât pe piața din Statele Unite cât și la nivel global."

Important pentru investitorii actuali este faptul că ei vor primi aceste NFT-uri gratuit dacă au investit deja în proiectul Welthee și nu este nevoie să investească suplimentar pentru a beneficia de facilitate.

Cristian Voaideș a anunțat totodată creșterea prețului tokenilor WELT de la $0.10 la $0.30 începând cu 9 iulie 2022, cât și scăderea semnificativă a numărului total de tokeni din circulație, ceea ce determină creșterea prețului.

Iată așadar că într-o piață în scădere și cu mare volatilitate, un proiect românesc își propune să ofere investitorilor o metodă de creștere a câștigurilor pasive. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.welthee.com.

Sursa foto: Welthee

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri