Securitatea cibernetică este una dintre prioritățile momentului. Pentru a face față creșterii exponențiale a numărului atacurilor cibernetice, companiile și organizațiile din întreaga lume au nevoie de soluții de securitate mai bune, mai rapide, mai versatile și care să poată fi aplicate în cât mai multe scenarii de utilizare.

Experți de top în domeniu, specialiști din cadrul Microsoft, precum și reprezentanți ai partenerilor de afaceri și ai clienților companiei se vor reuni pe data de 15 septembrie la evenimentul Embrace proactive security with Zero Trust pentru a analiza cele mai recente provocări din sfera securității cibernetice. Participanții la eveniment vor descoperi cum se pot proteja companiile în fața acestor amenințări, dar și care sunt soluțiile și resursele pe care modelul de securitate Zero Trust, dezvoltat de Microsoft și partenerii săi, le pune la dispoziția lor pentru a-și proteja angajații, datele, aplicațiile și infrastructura digitală.

În deschiderea evenimentului, Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft Romania, va vorbi despre importanța securizării infrastructurilor digitale prin perfecționarea continuă a strategiilor de securitate cibernetică și despre importanța informării și chiar educării angajaților în direcția securizării conturilor pe care le utilizează. Prezent la eveniment, George Dobrea, CEO al XEDUCO Institute, va dezvălui audienței multiplele fațete ale furtului de identitate și lecțiile învățate din ultimele atacuri cibernetice. Ulterior, Eleni Apostolou, SR Cloud Solution Architect Microsoft CEE, le va vorbi participanților în cadrul sesiunii de suport “Zero Trust approach for Business Value Realization” despre soluțiile folosite pentru a lupta cu atacatorii cibernetici, precum și despre modalitățile în care companiile își pot construi abordările de tip Zero Trust pentru a preveni și combate eficient ameninţările din mediul digital.

Conferința își propune să sprijine companiile în eforturile lor de a-și construi strategii robuste de securitate cibernetică, care să răspundă unui mediu complex, în care atacatorii cibernetici încearcă să valorifice fiecare vulnerabilitate identificată la nivelul infrastructurilor digitale.

Evenimentul va avea loc în limba română și se va desfășura la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, dar va fi transmis și online (în platforma Microsoft Teams). Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina generală, unde vă puteți înregistra pentru a participa.

Microsoft este unul dintre principalii furnizori globali de soluții de securitate cibernetică și a devenit, de-a lungul timpului, un partener de încredere al mediului de afaceri din România. Prezentă de peste 25 de ani pe piața locală, compania își propune să sprijine fiecare persoană și organizație din lume să realizeze mai mult, prin intermediul tehnologiilor pe care le dezvoltă.

Sursa foto: Microsoft

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri