Printre atu-urile care au consolidat poziția ElectroPutere Parc ca principal centru de inovație și tehnologie din regiune se numără forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova, se arată într-un comunicat transmis de grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc.

Astfel, companii precum Hella, Ubisoft, Operative și Endava au semnat contracte de închiriere cu grupul imobiliar francez Catinvest, transmite investitorul.

„Decizia de a închiria o suprafață de peste 6.500 de metri pătrați în ElectroPutere Parc, care găzduiește peste 500 de angajați, a fost influențată de reușita Catinvest de a dezvolta o clădire adaptată la cerințele și nevoile Hella. Poziționarea clădirii reprezintă un avantaj considerabil, deoarece se află atât în imediata apropiere a universităților, cât și în apropierea EP Mall.”, a declarat Nicolae Neagu, Location Manager la Hella, liderul german specializat în sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto cu activități multinaționale.

Mai mult, Ubisoft, liderul francez din industria jocurilor video, care a închiriat 2.000 de metri pătrați pentru sediul din Craiova, era în căutarea unui spațiu care să ofere toate resursele necesare pentru ca cei 150 de angajați din studioul din Craiova să poată dezvolta noi experiențe de divertisment cu impact global.

„Amenajarea birourilor în regim open-space, (...), zonele de relaxare (...), elementele de design (...) și amplasarea biroului în apropierea diferitelor puncte de interes pentru angajați au contribuit semnificativ la decizia noastră de a închiria.”, a declarat și Cristian Pană, Managing Director Ubisoft România și Serbia.

Un spațiu de birouri de 850 de metri pătrați, situat în ElectroPutere Parc, a fost închiriat și de Operative, care se concentrează pe furnizarea de soluții tehnologice inovatoare pentru cele mai mari companii media din lume.

De asemenea, prin sosirea Endava, compania britanică de IT, gradul de ocupare a clădirii A din complexul ElectroPutere Parc depășește acum 95%.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează ElectroPutere Parc mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Mai departe, planurile de dezvoltare includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani, se mai arată în comunicat.

Sursa foto: Catinvest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri