În contextul deschiderii celei de-a doua faze a Electroputere Parc și a finalizării în curând a noilor extinderi ale Electroputere Mall, Catinvest anunță deschideri de noi magazine, restaurante, la peste 200 de mărci, dar și un nou loc de joacă.

Catinvest continuă să diversifice oferta de opțiuni din Electroputere Mall și în perioada următoare, cu noi magazine, ale unor branduri precum Buzz, Colin's, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt. De asemenea, va crește atractivitatea zonei de food court în următoarele săptămâni, odată cu deschiderea noilor restaurante Chopstix, Cartofiserie și Burger King. Și o nouă terasă în aer liber, de 1.000 de metri pătrați, urmează să fie inaugurată, oferind clienților celor 23 de restaurante care operează în Electroputere Mall peste 300 de locuri de relaxare în aer liber.

„De la achiziția sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Cu toate acestea, nu intenționăm să ne oprim aici, dimpotrivă. Suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor la EP Residence până în vară. EP Residence va aduce în zonă o ofertă complementară cu peste 60 de apartamente de lux în regim hotelier. Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare. Tot ce pot dezvălui acum este că va fi spectaculoasă și va aduce peste 45.000 de metri pătrați de spații suplimentare de retail și birouri în Electroputere", a declarat, într-un comunicat remis redacției, Bertrand Catteau, președintele grupului Catinvest.

Printre noile magazine și restaurante recent deschise se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo și Pep & Pepper. În paralel, mărci deja prezente în centrul comercial, cum ar fi Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann, și-au confirmat încrederea în Electroputere Mall prin organizarea magazinelor lor pe suprafețe extinse.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Sursa foto: Catinvest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri