Elrond, startupul care construiește tehnologia blockchain a anunțat la X DAY Paris că evoluează și se transformă în MultiversX.

MultiversX, fostul Elrond Network, a anunțat și trei noi produse - care vor sta la baza evoluției viitoare:

  • xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conține aplicații de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include și un set de funcții și aplicații pentru orice creator, brand sau companie.
  • xPortal (care va înlocui aplicația Maiar) este un un portal spre Metavers și locul unde își au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare.
  • xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O rețea de metaversuri interoperabile. Un prim mod de a crea “planete” digitale în această nouă lume.

MultiversX va reprezenta schimbarea către metaverse și va utiliza la maximum tehnologia blockchain dezvoltată la Sibiu, antrenând in proces intreaga sa comunitate globală (care a depăsit deja 1 milion de utilizatori in aplicatia Maiar - care va deveni xPortal). La toate acestea se adaugă ecosistemul de parteneri si proiecte care folosesc tehnologia.

Transformarea a fost anunțată la Palatul Brongniart, fostul sediu istoric al bursei din Paris, unde Jean-Noel Barrot, ministrul francez pentru tranziție digitală și telecomunicații, Sebastian Burduja, ministrul român al cercetării, inovației și digitalizării, precum și lideri ai industriei din domeniul finanțelor, blockchain, Web3 și metaverse dezbat viziunea MultiversX.

Sursa foto: Elrond Network Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri