Tocmai am lansat un sondaj la nivel internațional despre SEO și content marketing. Pe baza rezultatelor obținute după finalizarea sondajului, vom pregăti un raport complex dedicat industriei și vom identifica diferențele dintre piața românească și alte țări europene. Completați sondajul și alăturați-vă acestui proiect, este primul de acest fel!

Ce bugete sunt alocate pentru content marketing și Link Building? Cum monitorizează specialiștii efectele publicațiilor lor? Care sunt instrumentele cele mai populare utilizate de către specialiștii SEO? Acestea sunt doar câteva întrebări la care am dori să găsim răspunsuri și să le includem în raportul nostru internațional WhitePress®, care va fi disponibil la începutul anului viitor.

Content marketing & SEO - vrem să analizăm și să obținem un raport complex din peste 20 țări

Acesta este primul sondaj pentru cei din industria de content marketing și SEO la o scară atât de largă. Intenționăm să obținem câteva mii de rezultate de la specialiștii din industria de SEO și content marketing din toată Europa pentru a găsi cele mai actuale tendințe practicate și pentru a determina cele mai importante diferențe care se aplică în industria de SEO din România față de cea din străinătate.

Completează sondajul

Acesta nu este sondaj obișnuit, este diferit față de cele pe care le-ai văzut și completat până acum. Ceea ce am pregătit în sondaj sunt întrebări create de specialiști SEO pentru specialiștii din industrie, întrebările sunt împărțite în trei categorii:

  • Creare de conținut,
  • Link Building
  • Instrumente de SEO.

La final, vom avea câteva întrebări despre viitorul industriei SEO. Acest chestionar este unic și merită să-l completezi! Întrebările și raportul vor fi traduse în aproximativ 20 de limbi și va fi ajustat pentru o anumită piață (de exemplu, un set diferit de instrumente SEO, bugete și monede diferite).

Completarea chestionarului durează între 5-10 minute, acesta ne va oferi informații valoroase, pe care ulterior le vom analiza și prezenta în raportul final. Raportul menționat va fi disponibil pentru descărcare la începutul anului viitor.

Să facem un bine împreună!

În timp ce colectăm toate datele după finalizarea sondajelor, vrem să facem un bine împreună. Te încurajăm să finalizezi sondajul și să răspunzi la toate întrebările - deoarece pentru fiecare chestionar completat, vom dona 1 euro către WWF*. Opinia ta contează și contribuția la susținerea mediului natural pare o modalitate frumoasă de a petrece câteva minute completând chestionarul.

Împreună cu partenerii noștri, te încurajăm să completezi sondajul și să susți WWF (World Wildlife Fund).

Fundația Mondială a Naturii (FMN) este o organizație non-guvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural. Organizația era denumită înainte și World Wildlife Fund, care rămâne numele oficial în Statele Unite și Canada. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Suma maximă care va fi donată de câtre WhitePress este €1000. WWF nu este partener în acest sondaj, a fost ales de către echipa WhitePress®.

Sursa foto: Whitepress.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri