Fie că dorim să fim mai productivi atunci când vine vorba de atribuțiile zilnice sau să profităm la maxim de pauzele în care alegem divertismentul ca metodă de relaxare, un ecosistem de aplicații de top și un smartphone performant sunt elementele care transformă aceste scenarii în momente plăcute. În acest material ne vom concentra pe una dintre platformele de top în ceea ce privește ecosistemul de aplicații la nivel global, Huawei AppGallery, dar și un smartphone pregătit să le exploreze, HUAWEI nova 10, și să genereze conținut de calitate pentru unele dintre cele mai populare platforme, precum Instagram.

AppGallery este magazinul de aplicații al Huawei gândit pentru a oferi o experiență plăcută și aflat într-o continuă dezvoltare. Are milioane de utilizatori zilnic și o creștere majoră care l-a plasat pe locul 3 în topul platformelor de aplicații la nivel global.

AppGallery asigură securitatea datelor private. Orice aplicație din surse terțe în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși.

Ecosistemul are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație.

În plus, sunt efectuate inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații pe care le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele de date locale respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este valabil la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele.

Milioane de utilizatori și asistență pentru descărcarea aplicațiilor din Huawei AppGallery

Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a fost cu 147% mai mare de la un an la altul, iar concentrarea pe experiența de utilizare intuitivă și ofertele de top, i-a adus o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021. Huawei AppGallery are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar.

Ecosistemul a atras de asemenea peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume care s-au alăturat Huawei Developer Alliance, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea înfloritoare a platformei AppGallery și a serviciilor HMS.

Grație gamei extinse de aplicații de top și servicii din orice domeniu, fie că vorbim de banking, transport, jocuri, shopping și altele, AppGallery reprezintă ecosistemul care răspunde nevoilor tale indiferent de activitățile pe care vrei să le derulezi. Mediul digital sigur, privat și securizat vine la pachet cu lansări de aplicații exclusive și experiențe multimedia de care te poți bucura pe dispozitive interconectate.

Concret, cu ajutorul ecosistemului HMS (Huawei Mobile Services) interconectat, ai o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă utilizezi smartphone-ul, calculatorul sau tableta Huawei, acasă sau la birou. Și pentru că vorbeam de productivitate la începutul materialului, aceasta poate fi atinsă datorită capacității de multi-tasking în diferite scenarii, adică posibilitatea de a utiliza aplicații din AppGallery pe dispozitive multiple.

Ai acces la aplicații precum Tinder, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, dar și Trip.com, Agoda, Ryanair, și Agoda sau TikTok, Instagram, Orange TV Go, Huawei Video și Tidal. AppGallery vine și cu asistență pentru cei care vor să exploreze cât mai multe aplicații, asistență la care ai acces scanând QR codul de mai jos.

Să luăm exemplul aplicației Instagram, una dintre cele mai folosite aplicații atunci când vine vorba de social media. Îți prezentăm mai jos pașii de urmat.

1. Deschide AppGallery de pe ecranul telefonului

2. Tastează Instagram în câmpul de căutare al AppGallery și apasă pe INSTALARE.

3. La următorul pas apasă CONTINUARE.

4. Apasă PERMITERE ca în imaginea de mai jos.

5. Apasă INSTALARE.

6. Acum ai Instagram pe telefonul tău Huawei, după ce te loghezi, te poți bucura oricând de conținutul tău favorit!

HUAWEI nova 10: smartphone-ul destinat celor aflați în căutarea celor mai bune dispozitive

Acum că tocmai ți-ai descărcat Instagram, îți prezentăm parteneri de nădejde care te pot ajuta să creezi conținut de calitate, datorită tehnologiei și unei camere frontale ultra-puternice. Este vorba despre smartphone-urile din seria Huawei nova 10, care cuprinde Huawei nova 10 și nova 10 Pro.

HUAWEI nova 10 este un smartphone de ultimă generație, destinat pasionaților de tehnologie, care îmbină designul elegant cu performanța unei camere frontale de top. Seria din care face parte moșteneste designul nova, îmbunătățind designul original Star Orbit Ring și adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii și o atingere mai catifelată. HUAWEI nova 10 este foarte subțire și ușor cu o grosime de 6,88 mm și o greutate de 168 g, fiind ușor de ținut în palmă. HUAWEI nova 10 vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație rafinată. Există și variante de culoare premium discretă Starry Black.

Fie că e vorba de jocuri, vizionarea videoclipurilor sau răsfoirea fotografiilor, HUAWEI nova 10 are un ecran viu colorat și dispune de o îmbunătățire spectaculoasă a detaliilor.
De la selfie-uri la vlogging, HUAWEI nova 10 continuă să conducă inovația tehnologică în materie de cameră frontală mobilă.

Sursa foto: HUAWEI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri