Vodafone lansează „Cartela Banii Înapoi”, un nou produs preplătit în România prin care, la fiecare reîncărcare a cartelei Vodafone cu minimum 6 euro credit, utilizatorul primește înapoi valoarea reîncărcată în aplicația My Vodafone. Suma returnată este dublată dacă utilizatorul face reîncărcarea din aplicația My Vodafone.

Banii astfel acumulați pot fi gestionați în aplicația My Vodafone, unde clientul poate emite vouchere pe care le poate folosi ulterior pentru achiziții în Cartela Shop. Clienții pot alege dintr-o gamă de produse disponibile pe Cartela Shop, de la telefoane, gadgeturi, electronice, electrocasnice mici, dispozitive conectate pentru locuință, aspiratoare robot și trotinete electrice, la televizoare, ceasuri inteligente și articole promoționale.

„Ne dorim ca utilizatorii de cartelă preplătită ai Vodafone să se bucure cât mai mult de calitatea rețelei noastre GigaNetwork 5G. Le punem, astfel, la dispoziție un produs nou pe piață care le aduce un beneficiu garantat la fiecare reîncărcare, returnându-le banii în contul My Vodafone sub forma de vouchere și oferindu-le astfel posibilitatea de a achiziționa telefoane și gadgeturi la alegere din Cartela Shop”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

La acumularea a minimum zece euro, clientul poate solicita emiterea voucherului în aplicația My Vodafone. Voucherele au o valoare predefinită de 10, 20, 30, 40 sau 50 de euro. În funcție de numărul de reîncărcări și de valoarea acumulată, clienții pot emite mai multe vouchere.

Voucherele nu pot fi cumulate, au o valabilitate de 30 de zile de la emitere și pot fi folosite exclusiv online în Cartela Shop pentru achiziția de gadgeturi și articole promoționale, în limita stocului disponibil.

Anul 2022 a fost unul al portărilor record. RCS & RDS este furnizorul care a primit, prin portare, cele mai multe numere mobile, respectiv 754.833, fiind urmat de Vodafone cu 191.822 numere primite și Orange cu 149.361. Telekom Romania Mobile Communications a primit 129.732 de numere, iar Orange Romania Communications 30.190.

Sursa foto: Shutterstock/Copyright: Bloomicon

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri