Vodafone și Digi anunță noi oferte prin care își propun să adaugă cât mai mulți români în rețele lor, după un an 2022 în care s-a înregistrat un record de portări ale numerelor de telefon.

În 2022 s-au înregistrat cu peste 300.000 de portări mai multe decât în 2021, când numărul total s-a ridicat la 1.105.771 de numere de telefon care și-au schimbat operatorul, dar nu și utilizatorul. Anul trecut, din totalul numerelor portate, 94%, adică 1.255.962, au fost numere de telefonie mobilă.

Portare la DIGI: ce ofertă lansează operatorul telecom

DIGI lansează campania „Sărbătoare la portare”, ce se va desfășura între 3 aprilie și 17 parilie. Operatorul telecom le oferă celor care își portează numărul în rețeaua DIGI o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 8 luni, atât la contractarea tipului de abonament Nelimitat, cât și la Optim 3, respectiv Optim 2.

Promoția se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Reducerea de 50% din valoarea facturii se aplică pentru lunile contractuale 7-10, respectiv 19-22. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Utilizatorii care aleg abonamentul Nelimitat vor avea, timp de 8 luni, un tarif promoțional de 2,5 euro/lună (TVA inclus), opțiune ce le asigură nelimitat: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.

Portarea EasyTech la Vodafone: nelimitat pe mobil cu 6 euro/lună și gadgeturi la reducere, în 36 de rate, fără dobândă

Vodafone a lansat „pachetul de portare” EasyTech care cuprinde o ofertă extinsă de produse și servicii cu reduceri și posibilitatea de plată în rate.

Astfel, utilizatorii care aleg să își porteze numărul în rețeaua mobilă a Vodafone România primesc nelimitat internet 5G, minute și SMS-uri în orice rețea națională la abonamentul RED15 redus la 6 euro/lună, împreună cu un smartphone sau gadget la alegere, la preț redus, ce poate fi plătit în rate flexibile, pe o perioadă de 36 de luni, fără dobândă. În plus, clienții au trei luni asigurare gratuită pentru ecranul telefonului și reducere la achiziția dispozitivului, prin programul buyback. Oferta de servicii e completată de portofoliul EasyTech extins de smartphone-uri și gadget-uri pentru toată familia, pentru casă sau exterior.

În anul 2022 au fost portate 1.255.962 de numere de telefonie mobilă. RCS & RDS este furnizorul care a primit, prin portare, cele mai multe numere mobile, respectiv 754.833, fiind urmat de Vodafone cu 191.822 numere primite și Orange cu 149.361. Telekom Romania Mobile Communications a primit 129.732 de numere, iar Orange Romania Communications 30.190.

Sursa foto: SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri