Miliardarul Elon Musk a declarat că intenţionează să introducă apeluri vocale şi video pe reţeaua sa de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează agenția germană DPA, citată de Agerpres.

Funcţia va fi disponibilă pe telefoanele iPhone şi Android, precum şi pe PC-uri şi computerele Mac de la Apple, a mai spus Elon Musk, adăugând că nu sunt necesare numere de telefon.

Reţeaua de socializare X este ca o "agendă de adrese globală", a mai scris el.

Anunţul face parte din planul lui Elon Musk de a transforma reţeaua Twitter, pe care a cumpărat-o pentru aproximativ 44 de miliarde de dolari, în noua platformă X, o "aplicaţie pentru orice".

Astfel de aplicaţii universale sunt populare în China, unde oamenii folosesc WeChat, de exemplu, pentru orice, de la teme online şi până la tranzacţii financiare.

Cu apeluri vocale şi video, Elon Musk va intra pe o piaţă în care există deja numeroşi concurenţi şi preferinţe înrădăcinate ale utilizatorilor. De exemplu, apelurile audio şi video sunt deja disponibile pe WhatsApp, Facebook Messenger şi pe toate dispozitivele Apple prin intermediul serviciului Facetime al companiei.

Elon Musk nu a oferit detalii despre cât de repede va fi disponibilă funcţia şi dacă vor exista costuri suplimentare asociate cu aceasta.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri