Bun venit în noua eră AI. Modelele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra îți oferă libertatea de a construi o nouă lume a creativității și productivității. Descoperă noi experiențe generate de Galaxy AI și regândește modul în care te poți bucura de cel mai important dispozitiv pentru tine. Telefonul tău.

Seria Galaxy S24: tot ce îți place, acum îmbunătățit

Cu Galaxy AI, comunici așa cum vrei și depășești barierele lingvistice. Noua funcție Live Translate generează traduceri bidirecționale, fără nevoia unei aplicații terțe instalate. În plus, funcția Interpreter traduce instant discuțiile pe ecranul divizat al noilor modele Galaxy S24, fără date mobile sau Wi-Fi, oriunde te-ai afla pe Glob.

Chat Assist pentru mesaje și alte aplicații te ajută să interacționezi cu persoane străine, funcția perfectând în timp real forma adresării utilizate. În plus, Note Assist din Samsung Notes îți permite să iei mai ușor notițe, pentru că ai acces la șabloane în formate predefinite.

Funcția Transcript Assist cu AI și tehnologie Speech-to-Text transcrie, sintetizează și traduce înregistrările, în cazul mesajelor vocale de pe grupuri sau conversații private. De acum, găsești mai simplu orice, cu funcția Circle to Search bazată pe gestică, dezvoltată alături de Google și lansată în premieră odată cu noua gamă Galaxy S24.

Noile modele Galaxy S24 surprind lumea din jur într-un mod epic

Potrivește fiecare detaliu așa cum îți dorești cu ProVisual Engine, noul pachet de instrumente AI. A venit momentul să pășești într-o nouă eră a performanțelor optice, lăsând în urmă imaginile mișcate sau pixelate. În plus, cu ajutorul funcției Edit Suggestion, ce utilizează Galaxy AI, primești cele mai bune recomandări de editare foto la fiecare cadru surprins.

Obții fotografii frumoase, luminoase și mult mai clare chiar și în întuneric, datorită funcțiilor îmbunătățite pentru Nightography. În condiții de luminozitate redusă, dimensiunile mărite ale pixelilor noului Galaxy S24 Ultra (1,4 um, cu 60% mai mari față de modelul anterior) captează mai multă lumină.

Funcția Instant Slow-Mo generează cadre suplimentare cu ajutorul AI-ului, pentru a obține mai mult dramatism atunci când încetinești cele mai tari cadre video surprinse. Cu ultima actualizare Super HDR, faci fotografii intense, de la pre-vizualizare până la postare. Funcționează chiar și atunci când faci poze cu Instagram.

Ai parte de cea mai inteligentă experiență Galaxy de până acum

Datorită chipsetului îmbunătățit, seria Galaxy S24 oferă o cursivitate remarcabilă, indiferent de activitatea realizată pe telefon. Procesorul Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform asigură procesări AI eficiente. În plus, ratele de refresh adaptive sunt esențiale pentru performanța modelelor Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra.

Noul sistem de control termic cu vapor chamber este mai mare, ceea ce oferă o disipare mult mai eficientă a temperaturii dispozitivului, în timpul jocurilor preferate. Te joci oriunde și oricând, pentru că modelele din gama Galaxy S24 ating o luminozitate de vârf de 2.600 nits și oferă vizibilitate optimă în spații exterioare cu Vision Booster.

Culori inspirate din cristale și un design care te va cuceri instant

Samsung Galaxy S24 Ultra cu S-Pen este primul telefon Galaxy care dispune de o ramă din titan, ceea ce sporește durabilitatea și longevitatea dispozitivului. În plus, noul său display Corning® Gorilla® Armor este cu 50% mai durabil și de patru ori mai rezistent la zgârieturi, datorită îmbunătățirilor aduse la nivel molecular.

Modelele Galaxy S24 și Galaxy S24+ au un design simplificat, cu o cursivitate a liniilor simplu de observat, între capacul din spate și ramele laterale. Cele trei modele de smartphone Samsung surprind prin dimensiunile ecranelor, ce îmbunătățesc experiențele de vizionare: Galaxy S24 Ultra: 6,8” / Galaxy S24+: 6,7” / Galaxy S24: 6,2”.

Nuanțe disponibile:

  • Galaxy S24 Ultra - Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet, Titanium Yellow.
  • Galaxy S24+ și Galaxy S24 - Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet, Amber Yellow.

*Toate cele trei modele au culori suplimentare disponibile exclusiv online pe samsung.com.

Pentru unele componente ale noilor telefoane Samsung Galaxy S24 s-au utilizat cobalt reciclat și elemente chimice rare reciclate, din grijă pentru mediul înconjurător. De asemenea, au fost utilizate în premieră oțel reciclat și poliuretan termoplastic (TPU). Toate cele trei modele vin în cutii de ambalaj realizate din hârtie 100% reciclată.

Galaxy AI is here! Descoperă modelele din noua gamă Galaxy S24 și regândește modul în care te poți bucura de telefonul tău cu ajutorul inteligenței artificiale!

Sursa foto: Samsung

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri