Tornado: 50% din veniturile din 2008 vor proveni din comenzi plasate online

Tornado Sistems, distribuitor de produse IT&C, estimeaza sa obtina anul viitor circa 50% din veniturile companiei din comenzile plasate online.

"E-sales va fi segmentul strategic pe care ne bazam cresterea pe piata. In 2008, 50% din veniturile Tornado vor proveni din comenzile plasate online. Vom reduce costul tranzactiilor si vom asigura o interactiune cat mai eficienta cu partenerii prin cresterea disponibilitatii fata de acestia", a declarat directorul general Tornado Sistems, Gerald Maier.

Noua strategie Tornado va pune accentul pe servicii de distributie cu valoare adaugata si solutii business de ultima ora. Impreuna cu partenerii sai, compania va continua sa-si consolideze pozitia pe piata de retelistica, mobilitate si securitate IT, prin cresterea cotei de piata, prin extinderea portofoliului de produse si clienti activi si cresterea volumului de achizitii pe care acestia il realizeaza impreuna cu Tornado.

"Tornado asigura deja in acest moment livrarea echipamentelor in urmatoarea zi lucratoare, pentru orice comanda plasata pana in ora 18 si am eficientizat si procedurile de administrare a retururilor. In viitor vom continua sa implementam noi programe si servicii care ne vor ajuta sa dezvoltaam afacerea Tornado", a mai spus Maier.

Tornado Sistems, infiintata in 1991, este o companie de distributie de echipamente de tehnica de calcul si networking din Romania, cu un portofoliu complex de produse si solutii din partea a 70 de furnizori internationali ca Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, IBM, Lenovo, Cisco Systems, Netgear, Benq, Lite-ON, Brother, Kingston, Allied Telesis, Brand-Rex, Philips, APC, Epson, Kodak, Xerox, Reichle de-Massari, Nortel etc. Tornado Sistems are, in prezent, 270 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum alegi cel mai bun laptop pentru business în 2020?
Setari Cookie-uri