Tornado Sistems, distribuitor de produse IT&C, estimeaza sa obtina anul viitor circa 50% din veniturile companiei din comenzile plasate online.
"E-sales va fi segmentul strategic pe care ne bazam cresterea pe piata. In 2008, 50% din veniturile Tornado vor proveni din comenzile plasate online. Vom reduce costul tranzactiilor si vom asigura o interactiune cat mai eficienta cu partenerii prin cresterea disponibilitatii fata de acestia", a declarat directorul general Tornado Sistems, Gerald Maier.

Noua strategie Tornado va pune accentul pe servicii de distributie cu valoare adaugata si solutii business de ultima ora. Impreuna cu partenerii sai, compania va continua sa-si consolideze pozitia pe piata de retelistica, mobilitate si securitate IT, prin cresterea cotei de piata, prin extinderea portofoliului de produse si clienti activi si cresterea volumului de achizitii pe care acestia il realizeaza impreuna cu Tornado.

"Tornado asigura deja in acest moment livrarea echipamentelor in urmatoarea zi lucratoare, pentru orice comanda plasata pana in ora 18 si am eficientizat si procedurile de administrare a retururilor. In viitor vom continua sa implementam noi programe si servicii care ne vor ajuta sa dezvoltaam afacerea Tornado", a mai spus Maier.

Tornado Sistems, infiintata in 1991, este o companie de distributie de echipamente de tehnica de calcul si networking din Romania, cu un portofoliu complex de produse si solutii din partea a 70 de furnizori internationali ca Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, IBM, Lenovo, Cisco Systems, Netgear, Benq, Lite-ON, Brother, Kingston, Allied Telesis, Brand-Rex, Philips, APC, Epson, Kodak, Xerox, Reichle de-Massari, Nortel etc. Tornado Sistems are, in prezent, 270 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri