24 Martie 2008

UPC Romania are noi directori la departamentele juridic si tehnic



Lucian Craciun este noul Legal & Regulatory Compliance Director in cadrul UPC Romania, in timp ce Claude Coggiola preia functia de Director Tehnic (CTO) al companiei.

Lucian Craciun este noul Legal & Regulatory Compliance Director in cadrul UPC Romania. Lucian este alaturi de UPC de 2 ani, perioada in care a detinut functia de Regulatory Compliance Manager.

Lucian Craciun o inlocuieste in pozitia de Legal & Regulatory Compliance Director pe Florina Tanase, care a preluat functia de Vice-President Legal la grupul A&D Pharma.

De asemenea, UPC Romania anunta noul Director Tehnic (CTO) al companiei, Claude Coggiola (foto). Coggiola este cetatean francez si vine de la UPC Franta, unde a fost director tehnic vreme de 8 ani. Inginer de profesie, lucreaza in industria de comunicatii prin cablu de 30 de ani.

UPC Romania este una dintre cele mai importante companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane EUR, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Cititi mai multe in suplimentul Careers.



Citeste si