Lucian Craciun este noul Legal & Regulatory Compliance Director in cadrul UPC Romania, in timp ce Claude Coggiola preia functia de Director Tehnic (CTO) al companiei.
Lucian Craciun este noul Legal & Regulatory Compliance Director in cadrul UPC Romania. Lucian este alaturi de UPC de 2 ani, perioada in care a detinut functia de Regulatory Compliance Manager.

Principalele lui responsabilitati au fost coordonarea aspectelor de reglementare in cadrul companiei si dezvoltarea relatiilor cu institutiile de reglementare (CNA, IGCTI, ANRCTI si Consiliul Concurentei).

Inainte de a veni la UPC Romania, a fost Director Juridic la POSTelecom si a detinut functii de conducere in cadrul IGCTI si MCTI. Lucian Craciun este mebru al Uniunii Avocatilor din Romania si al Asociatiei Barourilor din Bucuresti. Este absolvent al unui master in Drept, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, unde a obtinut si diploma de licenta.

Lucian Craciun o inlocuieste in pozitia de Legal & Regulatory Compliance Director pe Florina Tanase, care a preluat functia de Vice-President Legal la grupul A&D Pharma.

De asemenea, UPC Romania anunta noul Director Tehnic (CTO) al companiei, Claude Coggiola (foto). Coggiola este cetatean francez si vine de la UPC Franta, unde a fost director tehnic vreme de 8 ani.

Inginer de profesie, lucreaza in industria de comunicatii prin cablu de 30 de ani. In primii 10 ani ai carierei sale, acesta s-a concentrat pe dezvoltarea echipamentelor de retea de cablu si constructia de retele. In urmatorii ani, Claude Coggiola a lucrat in pozitii de CTO pentru cativa operatori de cablu din Franta, printre care Caisse des Depots si Time Warner Cable. S-a alaturat UPC Franta in 1998, ca CTO, in momentul in care compania a decis sa lanseze oferta triple play. Lui Coggiola ii place sa-si petreaca timpul liber jucand golf.

UPC Romania este una dintre cele mai importante companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane EUR, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri