Grupul american Morgan Stanley plafoneaza plata bonusurilor la 125.000 dolari si amana plata compensatiilor pentru directorii executivi, potrivit unei persoane apropiate situatiei, citata de BusinessWeek.
Decizia vine dupa publicarea rezultatelor din trimestrul patru din 2011, rezultate care, in opinia unor analisti, sunt dezamagitoare pe segmentele de brokeraj si de investment banking.

Cresterea salariilor si amanarea altor plati au limitat posibilitatea bancii de a taia costurile cu anumite bonusuri, declara analistii de la Atlantic Equities.

Decizia Morgan Stanley va creste valorea sumelor amanate la 75% din valoarea beneficiilor. In 2010 suma s-a ridicat la 60% si la 40% in 2009. Platile pentru evolutia din 2011 vor fi platite in doua transe egale la sfarsitul lui 2012 si inceputul lui 2013.

Divizia de investment banking a Morgan Stanley a alocat fonduri de 5,74 miliarde dolari pentru plati in primele noua luni din 2011, cu 8% mai mult decat in anul 2010.

Compensatiile si beneficiile intregii companii au crescut cu 6% la 12,7 miliarde dolari, in timp ce veniturile au crescut cu 13 procente.

Morgan Stanley a raportat o pierdere de 275 milioane de dolari pentru ultimul trimestru al anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri