Majoritatea americanilor apreciaza ca economia SUA incepe sa mearga mai bine, pentru prima data dupa mai multe luni, insa aceasta tendinta nu il favorizeaza pe presedintele Barack Obama, potrivit unui sondaj Quinnipiac difuzat miercuri, relateaza AFP.
La intrebarea "credeti ca cresterea economica a inceput?", 54 la suta dintre respondenti au raspuns afirmativ, iar 43 la suta negativ. La inceputul lui septembrie, numai 28 la suta au raspuns afirmativ si 68 la suta negativ, informeaza Mediafax.

Majoritatea americanilor (50 la suta) apreciaza in acelasi timp ca Barack Obama nu merita sa fie reales la 6 noiembrie, in timp ce 45 la suta cred contrariul. Acest procent este stabil in raport cu cel inregistrat in luna noiembrie.

"Alegatorii au inceput sa-si schimbe starea de spirit fata de economie. Chiar daca inca nu canta, ei incep sa fredoneze «Zilele bune s-au intors»", a declarat Peter A. Brown, de la institutul Quinnipiac.

Acest sondaj a fost realizat in perioada 14-20 februarie, pe un esantion de 2.605 alegatori, si are o marja de eroare de plus sau minus 1,9 la suta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri