Echipa de baseball Los Angeles Dodgers, aflata in faliment, va fi preluata de grupul Guggenheim Baseball Management LLC pentru 2 miliarde de dolari, cel mai mare pret platit vreodata pentru o franciza din sportul profesionist american, transmite Reuters.
Frank McCourt, vanzatorul echipei, a cumparat in 2004 LA Dodgers de la News Corp, grupul media controlat de miliardarul Rupert Murdoch, pentru 430 milioane de dolari, relateaza Mediafax.

Printre partenerii din cadrul Guggenheim Baseball Management se numara Earvin "Magic" Johnson, una dintre legentele baschetului american, dar si Mark Walter, directorul general al bancii de investitii Guggenheim Capital, sau Peter Gruber, cunoscut pentru productia a numeroase filme de succes, precum Rain Man sau Batman.

Fondata in 1883, LA Dodgers poarta acest nume din 1958 si joaca in Liga Nationala de baseball din 1890, castigand sase titluri.

Sursa foto: Wikipedia.org
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri