30 Aprilie 2012

KFC plateste 8,3 MILIOANE dolari unei tinere din Australia. Vezi de ce



O tanara din Australia poate ramane pentru tot restul vietii legata intr-un scaun cu rotile dupa ce a mancat la un restaurant KFC. Ea s-a intoxicat cu salmonella dupa ce a mancat aripioare de pui la un restaurant KFC din apropiere de Sydney. La scurt timp, tanara a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si ulterior a intrat in coma, stare in care s-a aflat timp de sase luni, potrivit BBC.

Acum este obligata sa traiasca intr-un scaun cu rotile si nu mai poate sa vorbeasca din cauza ca virusul i-a atacat creierul.

Dupa ce KFC a fost dat in judecata, tribunalul suprem din New South Wales a decis ca familia Monikai Samaan sa primeasca o despagubire de 8,3 milioane dolari.

Cu toate acestea, reprezentantii lantului de restaurante declara ca vor face apel din cauza ca nu exista dovezi clare care sa ateste ca tanara s-a imbolnavit dupa ce a consumat produse fast food de la KFC.

Potrivit declaratiilor din timpul procesului si ceilalti membrii ai familiei tinerei s-au simtit rau dupa ce au mancat aceleasi produse, dar starea lor s-a imbunatatit ulterior.

Sursa Foto Freedigitalphotos.net



Citeste si