Potrivit sondajului, 80% din angajati au afirmat ca se confrunta in prezent cu un "volum ridicat de munca", iar 74,4% considera situatia ca fiind permanenta.

Peste 76% au declarat ca au lucrat peste program, insa in cele mai multe cazuri, 77,7% din persoanele in cauza, orele suplimentare nu au fost platite, scrie Mediafax.

Aproape 16% din angajatii BCE consultati considera ca volumul foarte ridicat de munca le "afecteaza serios" viata privata si sanatatea.
Sondajul a fost realizat prin consultarea a 715 angajati ai BCE atat permanenti, cat si pe perioada determinata. BCE are circa 2.600 de angajati, din care 1.200 permanenti.

Citeste si:

"Dupa cei cinci ani de criza, personalul BCE este complet coplesit, in toate departamentele", a declarat presedintele Ipso, Marius Mager.
Potrivit unor informatii din interiorul institutiei, conducerea BCE ar intentiona sa angajeze 50-60 de persoane in urmatorii ani, suplimentare de personal considerata insuficienta de catre liderii de sindicat.

"Exista zvonuri despre angajarea a 50-60 de persoane, dar pe parcursul a doi-trei ani si numai pentru operatiunile principale ale BCE", a spus Mager.

Ipso reprezinta peste 40% din angajatii BCE.