INFERNUL ALGERIAN: un roman dat DISPARUT, doi ASCUNSI

Sotia unui inginer petrolist roman care lucreaza in Algeria si care acum a scapat ca prin urechile acului de atentat, fiind in concediu, a declarat, ca, in acest moment la In Amenas mai sunt trei romani, colegi cu sotul ei, scriu jurnalistii de la ziarul Ring.

"Initial stiam ca sunt patru romani in rafinarie insa unul s-a intors acasa, unul este dat disparut, iar doi au reusit sa contacteze familiile si sa le spuna ca sunt ascunsi prin subsolurile rafinariei", ne-a marturisit in exclusivitate femeia.

Ea a mai spus ca teroristii care au atacat erau imbracati in uniforme militare si aveau masina de-a armatei. Cand se face schimbul de tura, angajatii sunt dusi cu masinile un kilometru pana la avionul usor care ii transporta din desert. "Sunt cate 7-8 persoane intr-o masina. Teroristii au atacat una dintre masinile care duceau muncitorii la avion - si in care se afla si acest roman despre care nu mai stim absolut nimic - au intors-o din drum si, impreuna cu masina lor, care era tot cu insemnele armatei algeriene, au intrat in baza. Paza nu a reactionat in niciun fel".

Citeste mai mult despre acest subiect pe ziarulring.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri