"El nu are nevoie de sfatul meu, pentru ca stie (...) «Lanseaza-te!»", a declarat fostul presedinte in acest interviu difuzat inainte de inaugurarea unui muzeu despre cei opt ani ai sai la Casa Alba.

Fost guvernator in Florida, Jeb Bush s-ar putea afla printre favoritii de partea republicanilor in cursa pentru investire la alegerile prezidentiale americane din 2016, daca nu va fi afectat de presedintia controversata a fratelui sau mai mare.

Daca va reusi, totusi, sa depaseasca acest obstacol si sa ajunga la Casa Alba, acesta le-ar urma exemplul fratelui, dar si tatalui sau, George H. Bush, pentru prima data in istoria politica americana.

Citeste si:

Evocand posibilitatea ca fratele sau sa o infrunte in 2016 pe Hillary Clinton - daca aceasta va decide la randul sau sa se prezinte in cursa pentru investitura partidului sau -, George W. Bush vede posibilitatea unei "imagini formidabile"

Un scrutin intre un Bush si un Clinton ar reinvia amintirile alegerilor din 1992, in urma carora Bill Clinton l-a inlocuit la Casa Alba pe George Bush tatal.