8 Mai 2013

Omul care nu ne vrea in UE, castigator la locale in Anglia. Nigel Farage: "Adevaratul cutremur politic va veni la europarlamentare"



Partidul Independenta Marii Britanii (Ukip) a castigat peste 25% din locurile din consilii in alegerile locale care au avut loc in Anglia, cel mai mare scor din istoria partidului, o reusita care l-a facut pe liderul Nigel Farage, un eurosceptic convins, sa afirme ca adevaratul "cutremur politic" va veni anul viitor, la alegerile pentru Parlamentul European, scrie Jurnalul.ro.

"Ukip este un partid de cursa lunga. In iunie 2014 vom avea alegeri europene. Atunci Ukip va provoca un cutremur politic in Marea Britanie. Acesta este scopul partidului", a declarat Farage.

Europarlamentar, in ciuda euroscepticismului, Nigel Farage s-a afirmat cu discursuri in Parlamentul European impotriva Romaniei si a Bulgariei, fiind unul dintre cei mai mari opozanti in ceea ce priveste ridicarea restrictiilor de munca pentru romani si bulgari in Marea Britanie, incepand cu anul viitor.

Cititi mai multe pe Jurnalul.ro.



Citeste si