9 Mai 2013

Patru tineri antreprenori au cumparat un munte in Statele Unite. Afla in ce scop



Patru antreprenori, Elliot Bisnow, Brett Leve, Jeff Rosenthal si Jeremy Schwartz, au reusit sa cumpere un munte – Powder Mountain din Eden, statul american Utah, pentru care au platit 40 milioane de dolari.

Cei patru vor sa organizeze in acest loc conferinta Summit Series, dedicata tinerilor antreprenori, care a avut prima editie in anul 2008, scrie Business Insider.


“Ne bucuram sa va anuntam ca Summit a achizitionat Powder Mountain, cel mai mare munte pe care se poate schia in Statele Unite. Suntem pe cale sa cream aici locatia permanenta a conferintei, un epicentru de inovatie, cultura si leadership, pe aproximativ 40 kilometri patrati in Utah”, se arata in anuntul oficial al celor patru.

Dezvoltarea zonei montane a inceput deja, cu demararea constructiei unui drum de 2,5 kilometri, care va ajuta la dotarea cu utilitati a locului.

Summit Series a ajuns de la 19 participanti in 2008 la cate sute in prezent, desfasurandu-se in locatii precum Mexic, Squaw Valley (California) sau pe un vas de croaziera.



Citeste si