Parlamentarii rusi nu mai merg la Washington pentru discutii pe tema Siriei

Parlamentul rus a renuntat sa mai trimita o delegatie la Washington dupa refuzul unor congresmeni americani de a discuta pe tema atacurilor impotriva Siriei, a declarat vineri presedintele Dumei (Camera inferioara), Serghei Nariskin, citat de AFP.

"Delegatia parlamentara rusa nu va merge in Statele Unite pentru a discuta despre problema siriana", a declarat Nariskin, citat de agentiile de presa.

"Refuzul de a ne asculta argumentele la nivel parlamentar arata ca partenerii nostri americani inteleg slabiciunea propriei pozitii si spune multe despre atitudinea lor fata de dreptul international", a adaugat oficialul citat.

Nariskin si presedintele Consiliului Federatiei (Camera superioara), Valentina Matvienko, au anuntat luni, in cadrul unei intalniri cu presedintele Vladimir Putin, trimiterea acestei delegatii pentru a incerca sa convinga congresmenii americani sa nu autorizeze atacuri in Siria.

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, a refuzat aceasta intalnire, a adaugat purtatorul sau de cuvant.

Citeste si:
China va trimite în Siria 150.000 de vaccinuri împotriva COVID-19
China va trimite în Siria...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri