19 Septembrie 2013

Autorul atacului de la Washington fusese spitalizat in august pentru ca “auzea voci”



Autorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat in doua spitale militare la inceputul lui august, dupa ce a contactat politia din Rhode Island, sustinand ca aude voci ºi are probleme cu somnul, au declarat oficiali citati de Washington Post, in editia electronica.

Politia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august ºi a raspuns in jurul orei 06.30, potrivit unui raport al politiei. Alexis le-a spus agentilor ca este intr-o calatorie de afaceri ºi s-a mutat din hotel in hotel pentru a scapa de trei persoane care il tin treaz "vorbindu-i ºi trimitandu-i vibratii in corp", potrivit politiei.

Alexis le-a spus politiºtilor ca nu are cazuri de boli psihice in familie, "ºi ca nu a avut niciodata niciun fel de episod de tulburari psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la politia din Newport, care a trimis o copie a raportului catre Naval Station Newport.

Lisa Rama, un ofiter pentru afaceri publice de la Naval Station Newport, a declarat ca oficialii de baza militara din Rhode Island coopereaza cu FBI, refuzand sa raspunda daca politia militara a urmarit raportul din august.



Citeste si