Cinci romani suspectati de furt de cupru au fost arestati in Franta

Politistii francezi au arestat, sambata dupa-amiaza, cinci romani suspectati ca au furat 1,5 tone de cupru dintr-o companie, relateaza Le Progres, in editia electronica de luni, citat de Mediafax.

Circuland pe autostrada A43, la nivelul localitatii Saint-Priest, la bordul une furgonete Mercedes, soferul, care nu purta centura de siguranta, a fost oprit de politie. Agentii care au efectuat controlul au descoperit in vehicul prezenta unor bobine, manusi si, mai ales, cabluri electrice a caror provenienta era dubioasa.

Primele investigatii au permis sa se stabileasca faptul ca aceste cabluri fusesera furate in aceeasi zi din compania CDR din Heyrieux (Isère).

Persoanele respective, de nationalitate romana si care locuiau intr-o tabara din Saint-Fons, au fost plasate in arest preventiv. Unul dintre suspecti face obiectul a doua mandate de cautare. Ceilalti sunt deja cunoscuti politiei pentru fapte de aceeasi natura. Ei vor fi prezentanti luni Parchetului din Lyon, care ar putea decide deschiderea unei anchete judiciare.

Citeste si:
Planurile lui Andrew Prelea pentru minele de cupru ale Vast Resources
Ce planuri are Andrew Prelea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri