Jared Leto a castigat, duminica seara, Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru filmul "Dallas Buyers Club". Asa ca Leto si-a rasplatit premiul cu un discurs emotionant considerat de presa occidentala cel mai bun speech de la a 86-a editie a Premiilor Oscar, scrie Mashable.

"Pentru ceilalti nominalizati, sunt foarte mandru ca am impartit aceasta calatorie impreuna cu voi. In 1971, undeva in Louisiana, traia o adolescenta care era insarcinata cu cel de-al doilea copil. Fusese data afara din liceu si era o mama singura. Dar incerca sa construiasca o viata mai buna pentru ea si pentru copiii ei. Si-a incurajat copiii sa fie creativi, sa munceasca din greu si sa faca in viata ceva special. Acea fata este mama mea si este aici in seara asta. Multumesc, mama, ca m-ai invatat sa visez!", a spus Jared Leto.

"Pentru fratele meu, Shannon, cel mai bun frate mai mare din lume, esti un mare artist. Iti multumesc foarte mult pentru impartirea acestei aventurii nebune si uimitoare, care este 30 Seconds to Mars, si pentru ca esti cel mai bun prieten al meu", a completat actorul.

De asemenea, Jared Leto si-a exprimat aprecierea fata de moderatoarea TV Ellen DeGeneres. "Incredibil. Ellen, te iubesc!"

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri